Заява ДТЕК щодо участі співробітників компанії у слідчих діях НАБУ

ДТЕК12 серпня 2019

Співробітники ДТЕК, яким було адресовано повідомлення про підозру від Національного антикорупційного бюро, своєчасно братимуть участь в слідчих діях НАБУ 14 серпня.

Компанія повністю виключає будь-які незаконні дії своїх співробітників та повідомляє про намір співробітників ДТЕК відповісти на всі запитання слідства та суду.
Співробітники перервуть відпустку та, для встановлення істини, повернуться до Києва. Вони будуть чітко виконувати свої процесуальні обов'язки відповідно до встановлених юридичних процедур.

Енергетична компанія ДТЕК веде свій бізнес винятково в правовому полі. Компанія готова всебічно сприяти встановленню істини, надати результати експертиз та висновків міжнародних аудиторських компаній. Ці документи доводять безпідставність висунутих проти її співробітників підозр.

Довідка

ДТЕК — стратегічний холдинг, що розвиває бізнес в енергетичній галузі. На підприємствах компанії працюють 73 тис. осіб. Генеральний директор ДТЕК — Максим Тімченко.
Підприємства ДТЕК ведуть видобуток вугілля та природного газу, виробляють електроенергію на станціях теплової та відновлюваної енергетики, постачають тепло й електроенергію кінцевим споживачам і надають енергосервісні послуги. Безпосереднє управління виробничими підприємствами в кожному з напрямів бізнесу здійснюють операційні компанії.
Виробничі показники ДТЕК за 2017 рік: видобуток вугілля — 27,7 млн тонн, видобуток природного газу — 1 655 млн куб. метрів, виробництво (відпуск) електроенергії — 37,1 млрд кВт∙год, з яких 637,8 млн кВт∙год забезпечили станції відновлюваної енергетики; передавання електроенергії мережами — 43,2 млрд кВт∙год.
Входить до складу фінансово-промислової групи SCM, акціонером якої є Рінат Ахметов.
Додаткова інформація: https://dtek.com/ua/
Дізнатися, які проекти соціального партнерства реалізуються в містах діяльності підприємств ДТЕК, й отримати докладний звіт про статус їх виконання ви можете на сайті http://spp-dtek.com.ua/uk/

Департамент із корпоративних комунікацій
ДТЕК

Реформа, яка торкнеться кожного.
Що ти про неї знаєш?