Суд взяв до уваги аргументи про безпідставність підозр співробітнику ДТЕК

ДТЕК14 серпня 2019

Сьогодні, 14 серпня 2019 року, Солом’янський районний суд міста Києва за підсумками судового засідання обрав запобіжний захід одному із співробітників ДТЕК, підозрюваних Національним антикорупційним бюро в межах розслідуваної ним справі. Запобіжним заходом стала застава у сумі 10 млн грн.

Таке рішення свідчить, що на поточному етапі суд не вважає підозри обґрунтованими, а надані стороною звинувачення матеріали – достатніми. Тобто суд прийняв до уваги аргументи сторони захисту, що свідчать про безпідставність оголошених підозр.

Окрім того, співробітник ДТЕК довів свою повну готовність до співпраці з органами досудового слідства задля встановлення істини.

Як повідомлялося, одразу після повідомлення про підозру він перервав планову відпустку і повернувся до України. А вже наступного дня завчасно, раніше встановленого терміну, відвідав НАБУ для участі в процесуальних діях, дав вичерпні відповіді на запитання представників бюро.

ДТЕК наголошує на порядності та високому, визнаному у галузі, професіоналізмі своїх співробітників. Компанія надає і надавите їм повну правову підтримку для захисту їх прав, честі та ділової репутації.

Довідка

ДТЕК — стратегічний холдинг, що розвиває бізнес в енергетичній галузі. На підприємствах компанії працюють 73 тис. осіб. Генеральний директор ДТЕК — Максим Тімченко.
Підприємства ДТЕК ведуть видобуток вугілля та природного газу, виробляють електроенергію на станціях теплової та відновлюваної енергетики, постачають тепло й електроенергію кінцевим споживачам і надають енергосервісні послуги. Безпосереднє управління виробничими підприємствами в кожному з напрямів бізнесу здійснюють операційні компанії.
Виробничі показники ДТЕК за 2017 рік: видобуток вугілля — 27,7 млн тонн, видобуток природного газу — 1 655 млн куб. метрів, виробництво (відпуск) електроенергії — 37,1 млрд кВт∙год, з яких 637,8 млн кВт∙год забезпечили станції відновлюваної енергетики; передавання електроенергії мережами — 43,2 млрд кВт∙год.
Входить до складу фінансово-промислової групи SCM, акціонером якої є Рінат Ахметов.
Додаткова інформація: https://dtek.com/ua/
Дізнатися, які проекти соціального партнерства реалізуються в містах діяльності підприємств ДТЕК, й отримати докладний звіт про статус їх виконання ви можете на сайті http://spp-dtek.com.ua/uk/

Департамент із корпоративних комунікацій
ДТЕК

Реформа, яка торкнеться кожного.
Що ти про неї знаєш?