Корпоративна акція ДТЕК «Чисте місто»: Придніпровська ТЕС озеленює Дніпро

ДТЕК23 квітня 2018

Колектив ДТЕК Придніпровської ТЕС разом з небайдужими жителями Дніпра під час волонтерської акції «Чисте місто» прибирали паркові зони біля станції і висадили 50 дерев та 100 кущів. Нову зелену зону розташували в околицях шлаконакопичувача ТЕС у селища Чаплі. У суботнику взяли участь понад 60 осіб.

Корпоративна акція ДТЕК «Чисте місто»: Придніпровська ТЕС озеленює Дніпро

«ДТЕК Придніпровська ТЕС виконує свої зобов'язання по Меморандуму про співпрацю, підписаному з керівництвом міста Дніпро на початку квітня. Один з його пунктів - участь в озелененні міста. Сьогодні ми висадили 50 кленів та 100 кущів спіреї. У планах 2018 року - 300 Дерво », - розповів директор ДТЕК Придніпровська ТЕС Сергій Дегтяренко.
На суботник зібралися понад 60 співробітників ДТЕК Придніпровської ТЕС і небайдужих жителів города.Волонтери очистили паркову зону біля станції, впорядкували навколишню територію і вивезли близько 10 кубометрів скупчився за зиму сміття. «Родзинкою» заходу стала висадка дерев на золовідвалі ТЕС в районі селища Чаплі. Спільно з енергетиками дерева висаджували представники екологічних громадських організацій.
«Висадка дерев - це перший крок Меморандуму, ми бачимо старт його виконання і бажання рухатися далі. До цього ми ставимося позитивно, тому що будь-які дії, спрямовані на поліпшення екології в нашому місті, в нашій області, з боку Придніпровської ТЕС можна і потрібно сприймати позитивно », - розповів активіст екологічного руху Павло Ткаченко.
Перед початком акції всі учасники пройшли обов'язковий інструктаж з охорони праці, отримали інвентар і засоби індивідуального захисту.
«Суботник для мене проходить під девізом« Почни з себе! »Тут живуть наші діти, вони грають в наших парках, дихають цим повітрям, а значить важливо, щоб у нас в місті росли нові дерева. Такі ініціативи - це дуже корисно. Приємно, що після нашого суботника Дніпро буде чистіше і красивіше », - розповів майстер виробничої дільниці паливно-транспортного цеху Придніпровської ТЕС Євген Масалов.
Нагадаємо, 3 квітня ДТЕК і Дніпро підписали Меморандум про довгострокову співпрацю. Документ закріпив двосторонні зобов'язання міста і бізнесу щодо співпраці в рамках розвитку соціальної, культурної інфраструктури Дніпра і комплексної екологічної модернізації ДТЕК Придніпровської ТЕС.
Волонтерська акція «Чисте місто» - традиційний проект компанії ДТЕК, проходить вже вдесяте. Під час таких заходів співробітники ДТЕК упорядковують територію міст ведення бізнесу компанії. У минулому році волонтери ДТЕК Придніпровської ТЕС під час аналогічної акції висадили 100 дерев на березі річки Шиянка.

ДТЕК – найбільший приватний інвестор в енергетику України.
Група розвиває бізнеси з видобування природного газу та вугілля, відновлюваної та теплової генерації електроенергії, розподілу електроенергії електромережами, постачання електроенергії клієнтам, впровадження енергоефективних рішень, зарядці електромобілів. У 2018 році капітальні вкладення ДТЕК становили 20 млрд грн, податкові відрахування – 27 млрд грн. У ДТЕК працюють 80 тис. співробітників. 100% компанії належить SCM Limited. Кінцевим бенефіціаром є Рінат Ахметов.

Департамент із корпоративних комунікацій
ДТЕК

Реформа, яка торкнеться кожного.
Що ти про неї знаєш?