ДТЕК буде заряджати електромобілі UBERDRIVE

ДТЕК20 Вересень 2018

Мережа швидкісних зарядних станцій STRUM, що оперується енергокомпанією ДТЕК, почне заряджати парк електромобілів UBERDRIVE – найбільшого партнера UBER в Україні. Сторони домовилися про довгострокове співробітництво.

ДТЕК буде заряджати електромобілі UBERDRIVE

Водії електромобілів, які входять в партнерський парк UBERDRIVE, отримають знижку до 25% на заряджання на всіх станціях STRUM. Так, 1 кВт/год швидкісної зарядки на портах потужністю 50 кВт для них буде коштувати 6 грн. Зарядка змінним струмом потужністю 22 кВт обійдеться в 4 грн за кВт/год.

Станом на вересень 2018 року в партнерський автопарк UBERDRIVE входить близько 300 електромобілів, які працюють в UBER.

«Електромобілі – це інноваційний і екологічно чистий вид транспорту. Упевнений, що наша взаємодія з UBERDRIVE допоможе тому, щоб електромобілі все частіше приїжджали на виклик киян і жителів інших міст», – сказав керівник мережі STRUM Ігор Ковальов.

«Кількість користувачів електромобілів, зацікавлених працювати в UBERDRIVE, стрімко зростає. Швидкісна зарядка – одна з важливих переваг, яка дозволить залучати нові електромобілі в нашу програму, які, впевнений, гідно оцінять українці», – зазначив генеральний менеджер UBERDRIVE Сергій Шевченко.

Довідка

ДТЕК — стратегічний холдинг, що розвиває бізнес в енергетичній галузі. На підприємствах компанії працюють 73 тис. осіб. Генеральний директор ДТЕК — Максим Тімченко.
Підприємства ДТЕК ведуть видобуток вугілля та природного газу, виробляють електроенергію на станціях теплової та відновлюваної енергетики, постачають тепло й електроенергію кінцевим споживачам і надають енергосервісні послуги. Безпосереднє управління виробничими підприємствами в кожному з напрямів бізнесу здійснюють операційні компанії.
Виробничі показники ДТЕК за 2017 рік: видобуток вугілля — 27,7 млн тонн, видобуток природного газу — 1 655 млн куб. метрів, виробництво (відпуск) електроенергії — 37,1 млрд кВт∙год, з яких 637,8 млн кВт∙год забезпечили станції відновлюваної енергетики; передавання електроенергії мережами — 43,2 млрд кВт∙год.
Входить до складу фінансово-промислової групи СКМ, акціонером якої є Рінат Ахметов.
Додаткова інформація: https://dtek.com/ua/
Дізнатися, які проекти соціального партнерства реалізуються в містах діяльності підприємств ДТЕК, й отримати докладний звіт про статус їх виконання ви можете на сайті http://spp-dtek.com.ua/uk/

Департамент із корпоративних комунікацій
ДТЕК

Реформа, яка торкнеться кожного.
Що ти про неї знаєш?