ДТЕК приєднався до глобальної Платформи ВЕФ по боротьбі з коронавірусом

ДТЕК14 Березень 2020

ДТЕК приєднався до нової глобальної Платформи дій по боротьбі з коронавірусом COVID-19. Платформа створена Всесвітнім економічним форумом за підтримки Всесвітньої організації охорони здоров'я і відкрита для всіх компаній та галузевих груп, а також для інших зацікавлених сторін.

ДТЕК приєднався до глобальної Платформи ВЕФ по боротьбі з коронавірусом

Мета Платформи ВЕФ - об'єднати зусилля в боротьбі з коронавірусом, який несе загрозу для життя і здоров'я людей, а також для економіки багатьох країн. Платформа ВЕФ забезпечить безперервний доступ компаній-членів ВЕФ до надійної інформації та аналізу для оптимальних рішень щодо запобігання поширення вірусу і усунення негативних наслідків.

Платформа СOVID-19 буде зосереджена на трьох завданнях:

1. Мобілізація світового співтовариства для колективних дій.
  2. Захист середовища проживання людини й безперервності бізнес-процесів.
  3. Максимальна співпраця та підтримка бізнесу в боротьбі з COVID-19.

«Тільки скоординовані дії та міжнародна співпраця можуть знизити ризик в умовах надзвичайної ситуації. Ми живемо в світі, коли локальна проблема набула глобальних масштабів. Вирішити поставлені завдання світове бізнес-співтовариство зможе тільки об'єднавши зусилля, діючи відкрито і системно», - зазначив генеральний директор ДТЕК Максим Тімченко.

ДТЕК стурбований поширенням COVID-19, і в таких умовах прагне забезпечити безперервність бізнес-процесів компаній групи. Розуміючи відповідальність за поставку життєво-важливого ресурсу - тепла і світла - ДТЕК створив штаб для управління ситуацією на підприємствах і ефективного оперативного реагування в регіонах присутності бізнесу.

ДТЕК – найбільший приватний інвестор в енергетику України.

Група розвиває бізнеси з видобування природного газу та вугілля, відновлюваної та теплової генерації електроенергії, розподілу та постачання електроенергії електромережами, постачання електроенергії клієнтам, впровадження енергоефективних рішень, зарядці електромобілів.

У 2019 році капітальні вкладення ДТЕК становили 23 млрд грн, податкові відрахування – 23,4 млрд грн. У ДТЕК працюють 70 тис. співробітників.100% компанії належить SCM Limited. Кінцевим бенефіціаром є Рінат Ахметов.

Департамент із корпоративних комунікацій
ДТЕК