Спільні зусилля проти розповсюдження вірусу COVID19: громади, бізнес та влада об’єднали зусилля для оперативного реагування в екстреній ситуації

ДТЕК прийняв ряд превентивних заходів, спрямованих на запобігання поширенню коронавируса на підприємствах і мінімізації ризиків поширення інфекції в містах присутності бізнесу. Створено Штаб ДТЕК для управління ситуацією на підприємствах і оперативного реагування в регіонах присутності бізнесу.

На регіональному рівні, в тому числі на рівні регіональних штабів Донецької, Луганської, Львівської та Івано-Франківської областей, з губернаторами яких у ДТЕК підписано меморандум про партнерство, а також у Дніпропетровській області, де розташована більшість підприємств ДТЕК, представники Штабу ДТЕК, спільно з представниками влади та громад, беруть участь у формуванні пріоритетних потреб регіонів у ресурсах.

Засоби індивідуального захисту для українських медиків, захисні маски, окуляри, експрес-тести на коронавірус, апарати ШВЛ, необхідні для порятунку життів людей, та інше обладнання вже закуповується Благодійним Фондом Ріната Ахметова і компанією ДТЕК, спільно з іншими бізнесами SCM.