Дорогі колеги!

Наша традиція – завжди з гордістю відзначати День шахтаря.

Для мене честь працювати разом з вами і будувати компанію, яка є прикладом для всієї галузі. Завдяки вашій праці Україна має надійну опору в ці складні часи, ми забезпечуємо її енергонезалежність. Завдяки вашій праці в будинках українців світло і тепло, є зв'язок та інтернет, працюють лікарні, школи, підприємства.

Сьогодні енергетична галузь переживає глибоку кризу, змінюється ландшафт української енергетики. Щоб з честю пройти ці виклики, всім нам потрібні витримка і наполегливість. Саме вони дають нам кожен день сили направляти нашу енергію на досягнення реальних результатів і нести відповідальність за енергетичну безпеку країни. Це ті якості, якими володіють шахтарі.

В історії України і компанії було багато моментів, в яких ці якості були перевірені на міцність і завдяки вашій самовідданій праці стали фундаментом енергетичної стійкості.

Я твердо вірю у нашу спільну справу і хочу подякувати за вашу нелегку, але таку необхідну роботу! Нехай ваша праця завжди буде безпечною!

Зі святом!

Генеральний директор ДТЕК