Проєкт «Світле кіно для енергетиків» був представлений на конференції «CASES: Marketing, Strategy & PR 2020»

«Світле кіно для енергетиків» став одним із проєктів, які були представлені на конференції «CASES: Marketing, Strategy & PR 2020». Ця конференція присвячена проблемам і змінам, з якими компанії зіткнулися в результаті коронакризи. Креативні фахівці з різних галузей зібралися, щоб поговорити про маркетингові і бізнес-стратегії, кризовий менеджмент і комунікації у новій реальності.

Проєкт «Світле кіно» на конференції представили менеджер з комунікацій ДТЕК Святослав Халус та маркетинг-директор FILM.UA Group Поліна Толмачова.
Вони розповіли про те, як виникла ідея цього проєкту, які він готувався, які його комунікаційні результати, та яких цілей досягли ДТЕК та FILM.UA Group завдяки цьому кейсу.

За словами менеджера з комунікацій ДТЕК Святослав Халуса, цей проект підтримав бойовий дух енергетиків, які працювали в ізоляції, надихнув їх, продемонстрував взаємозв'язок різних індустрій, важливість спілкування і підтримки один одного.

«З комунікаційної точки зору, цей проект важливий тим, що з його допомогою ми розповіли історію про cамовіддану працю двох тисяч наших енергетиків та газовидобувачів, які в період карантину місяцями жили і працювали на підприємствах в режимі ізоляції. На таку найдовшу робочу зміну у їхньому житті вони пішли для того, щоб країна була забезпечена електроенергією. Завдяки цим людям українці доволі комфортно «карантинили» вдома, зі світлом, інтернетом і всіма благами цивілізації, які працюють від розетки», - зазначив Святослав Халус.

Нагадаємо, що У травні ДТЕК разом із FILM.UA Group реалізував спільний проєкт «Світле кіно» на підтримку енергетиків та газовидобувачів. Протягом тижня тривала серія показів сучасних українських фільмів для працівників ТЕС, операторів мереж розподілення та газовидобувачів, які працювали в режимі ізоляції. Вони переглянули «Скажене Весілля», «Скажене Весілля 2», «Захар Беркут» та фільм-концерт «Океан Ельзи 2.0». Після показів відбулася велика онлайн-зустріч працівників ДТЕК і творчих команд переглянутих стрічок.

Презентацію проекту дивіться на відео: