ДТЕК в трійці найкращих брендів Charge Energy Branding Awards 2020

ДТЕК в трійці найкращих брендів Charge Energy Branding Awards 2020

ДТЕК увійшов до трійки лідерів премії Charge Energy Branding Awards 2020 в категорії «Best B2B Brand».

Компанія представила на конкурсі оновлення візуальної комунікації бренду ДТЕК, яке включає нову креативну платформу, рефрешмент візуального стилю та рекламну кампанію до 15-річчя роботи енергетичного холдингу.

«Сьогодні бути успішним B2B брендом означає бути брендом для суспільства:  інвестувати в інфраструктуру та нові технології;  оновлення мереж та розвиток відновлюваних джерел енергії, впроваджувати проєкти з енергоефективності, розробляти орієнтовані на споживача інноваційні продукти та послуги.  Світ швидко змінюється, і завданням ДТЕК у цей трансформаційний період є пошук та впровадження нових успішних бізнес-моделей для кращого, стійкого, загальноєвропейського майбутнього», - говорить Ольга Захарова, директор по комунікаціям ДТЕК.

Переможця премії буде оголошено 29 вересня в рамках Charge Conference, яка цього року проходитиме онлайн.

Відзначимо, що в Charge Energy Branding Awards щорічно беруть участь найкращі енергетичні компанії з усього світу.