ДТЕК приєднався до глобальної Платформи ВЕФ по боротьбі з коронавірусом

ДТЕК приєднався до глобальної Платформи ВЕФ по боротьбі з коронавірусом

Мета Платформи ВЕФ - об'єднати зусилля в боротьбі з коронавірусом, який несе загрозу для життя і здоров'я людей, а також для економіки багатьох країн. Платформа ВЕФ забезпечить безперервний доступ компаній-членів ВЕФ до надійної інформації та аналізу для оптимальних рішень щодо запобігання поширення вірусу і усунення негативних наслідків.

Платформа СOVID-19 буде зосереджена на трьох завданнях:

1. Мобілізація світового співтовариства для колективних дій.
  2. Захист середовища проживання людини й безперервності бізнес-процесів.
  3. Максимальна співпраця та підтримка бізнесу в боротьбі з COVID-19.

«Тільки скоординовані дії та міжнародна співпраця можуть знизити ризик в умовах надзвичайної ситуації. Ми живемо в світі, коли локальна проблема набула глобальних масштабів. Вирішити поставлені завдання світове бізнес-співтовариство зможе тільки об'єднавши зусилля, діючи відкрито і системно», - зазначив генеральний директор ДТЕК Максим Тімченко.

ДТЕК стурбований поширенням COVID-19, і в таких умовах прагне забезпечити безперервність бізнес-процесів компаній групи. Розуміючи відповідальність за поставку життєво-важливого ресурсу - тепла і світла - ДТЕК створив штаб для управління ситуацією на підприємствах і ефективного оперативного реагування в регіонах присутності бізнесу.