Енергетики, які працюють в ізоляції, познайомляться із сучасним українським кіно в рамках проєкту FILM.UA Group та ДТЕК

В рамках проєкту FILM.UA Group безкоштовно надав для показу на підприємствах компанії ДТЕК деякі з найпопулярніших своїх стрічок - «Скажене весілля», «Скажене весілля-2», «Захар Беркут» та фільм-концерт «Океан Ельзи 2.0».

Після завершення тижневого кінопоказу запланована онлайн-зустріч енергетиків з акторами та творчими колективами фільмів. Під час відеоконференції працівники підприємств ДТЕК  та кіновиробники матимуть можливість поспілкуватися, дізнатися історії створення сучасних українських фільмів, відповісти на запитання та поділитися враженнями від перегляду.

За словами керівниці дирекції з корпоративних комунікацій ДТЕК Ольги Захарової, спільний проєкт є дуже важливим, адже він привертає увагу суспільства до взаємозв’язку між індустріями, між людьми, нагадує про роль культури, енергетики та індустріального виробництва як сфер, відновлення і зростання яких дозволить подолати економічну кризу.

«Енергія ДТЕК несе людям світло і тепло. Сучасне українське кіно може надихати. Головна ідея проєкту – нагадати, наскільки ми, працівники різних індустрій, взаємопов’язані, наскільки важливим є людське спілкування і підтримка одне одного. Ми всі в одному човні», - сказала Ольга Захарова.

Як зазначила маркетинг директор FILM.UA Group Поліна Толмачова, кіновиробник та творчі команди мають за честь показати свої фільми саме в таких умовах: не в кінотеатрах, не на ТВ екранах, а на робочих місцях.

«Нашою аудиторією стануть ті,  хто на передовій, від кого сьогодні так багато залежить. Ми пишаємося нашими глядачами, як ніколи, ви – справжні герої, і ми щасливі, що наші історії подарують вам приємні емоції та підтримають», - сказала Поліна Толмачова.