меню

Три компанії бренду YASNO очолили рейтинг електропостачальників України

Три компанії бренду YASNO очолили рейтинг електропостачальників України

У моніторингу досліджували роботу 50 найбільших постачальників країни. Оцінювали онлайн-сервіси, комерційні пропозиції, інформування клієнтів, прозорість та ділову активність. За оцінкою експертів лідером загального рейтингу став постачальник електроенергії, газу та енергоефективних рішень Дніпровські енергетичні послуги, що надає послуги під брендом YASNO. Другу та третю позиції посіли відповідно Київські та Дніпровські енергетичні послуги.

«Ми отримали визнання незалежних експертів на річницю бренду YASNO. Це є підсумком досягнень та показовим результатом як для нас, так і для наших клієнтів. Протягом року ми розвивали дистанційні сервіси та створювали нові онлайн-канали обслуговування, відкрили 67 сучасних енергоофісів, почали продавати природний газ, збільшили асортимент енергоефективних товарів, розширили мережу швидкісних зарядних станцій YASNO E-mobility. На цьому ми не збираємося зупинятися, продовжуємо втілювати нові проекти та робити сервіс для клієнтів ще більш зручним, доступним та ясним», - сказав директор з продажів та обслуговування клієнтів YASNO Євген Бушма.

Аналітичний центр DiXi Group проводив дослідження влітку 2020 року. В подальшому подібний рейтинг постачальників електроенергії планується публікувати двічі на рік.