Традиційний весняний суботник енергокомпанія ДТЕК провела у 26 населених пунктах України

ДТЕК22 Травень 2017

На весняну акцію «Чисте місто», у якій уже п’ятий рік поспіль беруть участь волонтери ДТЕК у всій Україні, у квітні-травні вийшли 3,5 тисячі працівників компанії. У своїх містах вони зібрали приблизно 2 тис. кубометрів сміття, висадили кілька сотень рослин, відремонтували атракціони й лавочки, посадили квіти.

«За п’ять років у зелених волонтерських акціях узяли участь понад 50 тисяч працівників ДТЕК у всій Україні. Це традиція: люди приходять із сім’ями та друзями для того, щоби зробити наші міста чистішими й затишнішими. Ця проста й у всіх сенсах позитивна дія, яку спільно можуть робити бізнес і суспільство. Компанія традиційно виступає організатором: бере на себе домовленості з міськими комунальними службами, закуповує витратні матеріали. А працівники та їхні сім’ї упорядковують сквери, де всі ми гуляємо зі своїми дітьми, — зазначив Генеральний директор ДТЕК Максим Тімченко.

У Києві приблизно 300 волонтерів столичного офісу ДТЕК, а також представники Київенерго, ПУМБу, VEGA та інших підприємств групи СКМ вийшли на прибирання Солом’янського ландшафтного парку. Крім традиційного прибирання території, волонтери зробили новий настил на паркових лавках, а також почистили та перефарбували центральні сходи, розташовані біля входу до парку.

«Зміни починаються з нас. Ця ідея лежить в основі всього, що ми робимо. За 11 років ми змогли зробити наші шахти одними з найкращих в українському вуглепромі. З 21 модернізованого енергоблока в країні 18 — це ТЕС ДТЕК. Наші дистрибуційні компанії покращують свій сервіс: відкрилися нові комфортні Центри обслуговування, з’явилися сучасні цифрові послуги. Але найголовніше, за ці роки нам вдалося сформувати культуру змін всередині компанії. У нас ніхто не чекає змін, а створює їх сам. Мабуть, найяскравішим підтвердженням цьому є наша щорічна акція «Чисте місто», — сказав Максим Тімченко.

У Києві зібране сміття ДТЕК традиційно направив на столичний сміттєспалювальний завод «Енергія», що перебуває в управлінні «Київенерго». Нагадаємо, що це єдиний в Україні сміттєспалювальний завод, який діє і здатний перетворювати сміття на джерело енергії — тепло для містян. За рахунок спалювання сміття «Енергія» обігріває воду у 300 житлових будинках у столичному масиві Позняки.

ДТЕК – найбільший приватний інвестор в енергетику України.
Група розвиває бізнеси з видобування природного газу та вугілля, відновлюваної та теплової генерації електроенергії, розподілу електроенергії електромережами, постачання електроенергії клієнтам, впровадження енергоефективних рішень, зарядці електромобілів. У 2018 році капітальні вкладення ДТЕК становили 20 млрд грн, податкові відрахування – 27 млрд грн. У ДТЕК працюють 80 тис. співробітників. 100% компанії належить SCM Limited. Кінцевим бенефіціаром є Рінат Ахметов.

Департамент із корпоративних комунікацій
ДТЕК

Реформа, яка торкнеться кожного.
Що ти про неї знаєш?