Спільні зусилля проти розповсюдження вірусу COVID19: громади, бізнес та влада об’єднали зусилля для оперативного реагування в екстреній ситуації

ДТЕК20 Березень 2020

ДТЕК прийняв ряд превентивних заходів, спрямованих на запобігання поширенню коронавируса на підприємствах і мінімізації ризиків поширення інфекції в містах присутності бізнесу. Створено Штаб ДТЕК для управління ситуацією на підприємствах і оперативного реагування в регіонах присутності бізнесу.

На регіональному рівні, в тому числі на рівні регіональних штабів Донецької, Луганської, Львівської та Івано-Франківської областей, з губернаторами яких у ДТЕК підписано меморандум про партнерство, а також у Дніпропетровській області, де розташована більшість підприємств ДТЕК, представники Штабу ДТЕК, спільно з представниками влади та громад, беруть участь у формуванні пріоритетних потреб регіонів у ресурсах.

Засоби індивідуального захисту для українських медиків, захисні маски, окуляри, експрес-тести на коронавірус, апарати ШВЛ, необхідні для порятунку життів людей, та інше обладнання вже закуповується Благодійним Фондом Ріната Ахметова і компанією ДТЕК, спільно з іншими бізнесами SCM.

ДТЕК – найбільший приватний інвестор в енергетику України.

Група розвиває бізнеси з видобування природного газу та вугілля, відновлюваної та теплової генерації електроенергії, розподілу та постачання електроенергії електромережами, постачання електроенергії клієнтам, впровадження енергоефективних рішень, зарядці електромобілів.

У 2019 році капітальні вкладення ДТЕК становили 23 млрд грн, податкові відрахування – 23,4 млрд грн. У ДТЕК працюють 70 тис. співробітників.100% компанії належить SCM Limited. Кінцевим бенефіціаром є Рінат Ахметов.

Департамент із корпоративних комунікацій
ДТЕК