Привітання Генерального директора ДТЕК Максима Тімченка

ДТЕК06 Липень 2020

Привітання Генерального директора ДТЕК Максима Тімченка

Дорогі друзі, колеги!

Від щирого серця вітаю вас із 15-річчям ДТЕК!

За ці роки ДТЕК виріс із регіональної компанії в національного лідера енергетики. Ми розвивали виробничі підприємства, створювали нові бізнеси, впроваджували найсучасніші технології. Ми змінювалися всі ці роки. Але одне залишається в ДТЕК незмінним — наша ключова цінність. Це люди — співробітники ДТЕК.

Для мене ДТЕК — це енергія людей, об'єднаних спільною метою і спільною мрією. 15 років тому ми мріяли створити успішну компанію європейського рівня в Україні. І я вдячний всім, хто розділив цю мрію, повірив у неї і допоміг втілити у реальність, вклавши частину своєї душі й енергії, частину свого життя. Ви — історія і гордість Компанії! Для мене величезна честь працювати з вами всі ці роки!

Стійкість, сила духу, згуртованість, цілеспрямованість — ці якості допомагали ДТЕК гідно проходити всі випробування і ставати сильнішим і досвідченішим. Упевнений, наша командна робота дозволить пройти і нинішню кризу, отримавши нову енергію для розвитку. Майбутнє чистої, турботливої про клієнтів, конкурентної енергетики України залежить від кожного з нас!

15 років — тільки початок нашого шляху. Бажаю всім нам, щоб цей шлях був динамічним, результативним і світлим. Нехай енергія ДТЕК допомагає нам бути кращими в усьому, що ми робимо!

Міцного здоров'я, натхнення, родинного благополуччя та миру! Дякую за довіру і підтримку!

З днем народження, ДТЕК!

Генеральний директор ДТЕК Максим Тімченко

ДТЕК – найбільший приватний інвестор в енергетику України.

Група розвиває бізнеси з видобування природного газу та вугілля, відновлюваної та теплової генерації електроенергії, розподілу та постачання електроенергії електромережами, постачання електроенергії клієнтам, впровадження енергоефективних рішень, зарядці електромобілів.

У 2019 році капітальні вкладення ДТЕК становили 23 млрд грн, податкові відрахування – 23,4 млрд грн. У ДТЕК працюють 70 тис. співробітників.100% компанії належить SCM Limited. Кінцевим бенефіціаром є Рінат Ахметов.

Департамент із корпоративних комунікацій
ДТЕК