меню

Директоркою Academy DTEK стала Валерія Заболотна

Директоркою Academy DTEK стала Валерія Заболотна

Валерію Заболотну призначено директоркою інноваційної освітньої платформи Academy DTEK. Ефективний стратегічний розвиток академії, її трансформація відповідно до вимог часу, співпраця з міжнародними партнерами стануть ключовими завданнями Валерії Заболотної як управлінця з багаторічним досвідом у сфері освіти.

Окрім того, Валерія Заболотна займатиметься виведенням на ринок нових освітніх проектів, в першу чергу флагманської програми «Energy of Innovation: Executive MBA», розвитком бізнес-діяльності Академії поза межами України, також проектами у яких Академія буде ділитися 15-річним індустріальним і постіндустріальним управлінським досвідом компанії ДТЕК з ринком та бізнес-спільнотою.

«Сьогодні Academy DTEK трансформує свою діяльність, щоб відповідати викликам нового часу, пропонуючи своїм слухачам освіту майбутнього. Тому важливо, що до нашої команди приєднується лідер, яка вміє створювати інноваційні підходи, поєднуючи найкращі практики класичної академічної освіти та прикладні інструменти бізнес-освіти; має міжнародну експертизу та розуміння потреб українського освітнього ринку. Саме ці навички необхідні для реалізації стратегії Academy DTEK та нових горизонтів її розвитку», - сказав директор зі сталого розвитку ДТЕК Олександр Кучеренко.

За його словами, Валерія Заболотна має глибоку професійну експертизу, значний управлінський досвід роботи в освітній сфері та досвід розробки і запуску сучасних освітніх проектів.

«Academy DTEK - лідер української бізнес-освіти, платформа, відкрита для інновацій і експериментів. Як ніхто інший академія повинна бути прикладом стійкості, виходити на нові рівні розвитку, адаптуючись до реалій, які швидко змінюються. Саме тому це призначення для мене не тільки велика честь, але і новий, мотивуючий виклик, що дозволяє задіяти весь досвід і професіоналізм», - сказала директорка Academy DTEK.

До приходу в академію Валерія Заболотна викладала в бізнес школах (Міжнародний інститут бізнесу, Единбурзька бізнес школа) та займалася процесами організаційного розвитку в різних бізнесах холдингу UDP. Валерія Заболотна має досвід успішного впровадження Lean технологій в українських бізнесах, запуску освітніх проектів та керівництва професійним навчальним закладом UNIT Factory.