2 місяці роботи ОСР ДТЕК Мережі в карантин: 21 тис ліквідованих аварій та більше 1 млн консультацій для клієнтів

За 2 місяці карантину оператори системи розподілу (ОСР), що входять до операційного холдингу ДТЕК Мережі ліквідували 21 234 тис аварій та повернули світло у домівки 1,6 мільйонів клієнтів компанії: 206 тис клієнтів у м. Київ, 706 тис клієнтів Київщини, 211 тис клієнтів на Донеччині, 300 тис клієнтів Дніпропетровщини та 269 тис на Одещині.

«Поки вся країна бореться з розповсюдження коронавірусу, а громадяни вимушено лишаються вдома, наші енергетики та співробітники контакт-центрів продовжують виконувати свої обов’язки в режимі 24х7 для того, щоб перебування клієнтів на карантині було комфортним. Протягом  2 останніх місяців ми ліквідували понад 21 тисячу аварій. Контакт-центри компанії надали консультації по 1,1 млн звернень наших клієнтів через дистанційні канали обслуговування. ДТЕК діє в інтересах України і піклується про своїх клієнтів у цей непростий час», - зазначає Іван Гелюх, генеральний Директор ДТЕК Мережі.

Наразі адміністративний персонал переважно продовжує перебувати на дистанційному режимі роботи. Виробничий персонал, робота якого потребує постійного перебування на робочому місці для забезпечення безперервного електропостачання, має всі необхідні засоби захисту: антисептики, маски, дезінфектори. Для співробітників організовано транспортування на робочі місця без використання громадського транспорту. Всі ці заходи допомогли без збоїв в роботі відпрацювати перші складні карантинні місяці.

ДТЕК – найбільший приватний інвестор в енергетику України.

Група розвиває бізнеси з видобування природного газу та вугілля, відновлюваної та теплової генерації електроенергії, розподілу та постачання електроенергії електромережами, постачання електроенергії клієнтам, впровадження енергоефективних рішень, зарядці електромобілів.

У 2019 році капітальні вкладення ДТЕК становили 23 млрд грн, податкові відрахування – 23,4 млрд грн. У ДТЕК працюють 70 тис. співробітників.100% компанії належить SCM Limited. Кінцевим бенефіціаром є Рінат Ахметов.

Департамент із корпоративних комунікацій
ДТЕК