Ярмарок вакансій для переселенців: енергетики запрошують на роботу в ДТЕК Дніпровські електромережі

Про тонкощі професії та умови праці – з перших вуст. На ярмарці вакансій для переселенців енергетики ДТЕК Дніпровські електромережі розповідали, на яких фахівців сьогодні чекають в компанії. І якими соціальними пакетами забезпечені її співробітники.

Електромонтерів та інженерів-технарів розшукували на ярмарці вакансій ДТЕК Дніпровські електромережі. Всього компанія представила більше 20 вакансій.

«ДТЕК залишається одним з найбільших роботодавців у країні з кращими умовами праці. Однак, як і всюди, де є робочі спеціальності, в енергетиці – дефіцит кваліфікованих кадрів. Ця проблема характерна не тільки для України. Люди все рідше вибирають робітничі професії. Всі хочуть стати юристами, економістами, дизайнерами та IT-шниками. Хоча енергетика – галузь, яка зараз трансформується і розвивається найдинамічніше. Разом з глобальними трендами і цифровизацией, вона також стає все більш інноваційної. В енергетиці можна побудувати успішну кар’єру інженера і отримати не менше захоплюючу, цікаву роботу, ніж в IT », – говорить начальник відділу з підбору та адміністрування персоналу ДТЕК Дніпровські електромережі Ірина Кузнєцова.

Як працюється на підприємствах ДТЕК Дніпровські електромережі – розповідали самі співробітники. Електромонтер Антон Шмиров не приховує: для нього важливо працювати за професією і розвиватися. І звичайно, зарплата без затримок.

«Стабільна« біла »зарплата, путівки на відпочинок з сім’єю, оздоровлення для наших дітей. А ще – гарантована медстраховка для кожного співробітника, якою на сьогодні можуть похвалитися небагато компаній в Україні », – поділився думкою про роботодавця електромонтер високовольтних мереж ДТЕК Дніпровські електромережі Антон Шмиров.

Потенційні кандидати могли дізнатися все про вакансії і заповнити анкету прямо на заході. Ярмарок організувала БО «БФ «Карітас Донецьк» для переселенців. Але знайти роботу міг будь-який житель регіону.

Увага! З питань працевлаштування з нами можна зв’язатися за телефонами: +38 050 (096) 932-09-48; (095) 235-30-35. Е-mail для резюме: Butenkoolgv@dtek.comViznichenkoIS@dtek.com.

ДТЕК – найбільший приватний інвестор в енергетику України.
Група розвиває бізнеси з видобування природного газу та вугілля, відновлюваної та теплової генерації електроенергії, розподілу електроенергії електромережами, постачання електроенергії клієнтам, впровадження енергоефективних рішень, зарядці електромобілів. У 2018 році капітальні вкладення ДТЕК становили 20 млрд грн, податкові відрахування – 27 млрд грн. У ДТЕК працюють 80 тис. співробітників. 100% компанії належить SCM Limited. Кінцевим бенефіціаром є Рінат Ахметов.

Департамент із корпоративних комунікацій
ДТЕК

Реформа, яка торкнеться кожного.
Що ти про неї знаєш?