Ярмарок вакансій для переселенців: енергетики запрошують на роботу в ДТЕК Дніпровські електромережі

Про тонкощі професії та умови праці – з перших вуст. На ярмарці вакансій для переселенців енергетики ДТЕК Дніпровські електромережі розповідали, на яких фахівців сьогодні чекають в компанії. І якими соціальними пакетами забезпечені її співробітники.

Електромонтерів та інженерів-технарів розшукували на ярмарці вакансій ДТЕК Дніпровські електромережі. Всього компанія представила більше 20 вакансій.

«ДТЕК залишається одним з найбільших роботодавців у країні з кращими умовами праці. Однак, як і всюди, де є робочі спеціальності, в енергетиці – дефіцит кваліфікованих кадрів. Ця проблема характерна не тільки для України. Люди все рідше вибирають робітничі професії. Всі хочуть стати юристами, економістами, дизайнерами та IT-шниками. Хоча енергетика – галузь, яка зараз трансформується і розвивається найдинамічніше. Разом з глобальними трендами і цифровизацией, вона також стає все більш інноваційної. В енергетиці можна побудувати успішну кар’єру інженера і отримати не менше захоплюючу, цікаву роботу, ніж в IT », – говорить начальник відділу з підбору та адміністрування персоналу ДТЕК Дніпровські електромережі Ірина Кузнєцова.

Як працюється на підприємствах ДТЕК Дніпровські електромережі – розповідали самі співробітники. Електромонтер Антон Шмиров не приховує: для нього важливо працювати за професією і розвиватися. І звичайно, зарплата без затримок.

«Стабільна« біла »зарплата, путівки на відпочинок з сім’єю, оздоровлення для наших дітей. А ще – гарантована медстраховка для кожного співробітника, якою на сьогодні можуть похвалитися небагато компаній в Україні », – поділився думкою про роботодавця електромонтер високовольтних мереж ДТЕК Дніпровські електромережі Антон Шмиров.

Потенційні кандидати могли дізнатися все про вакансії і заповнити анкету прямо на заході. Ярмарок організувала БО «БФ «Карітас Донецьк» для переселенців. Але знайти роботу міг будь-який житель регіону.

Увага! З питань працевлаштування з нами можна зв’язатися за телефонами: +38 050 (096) 932-09-48; (095) 235-30-35. Е-mail для резюме: Butenkoolgv@dtek.comViznichenkoIS@dtek.com.

Довідка

ДТЕК — стратегічний холдинг, що розвиває бізнес в енергетичній галузі. На підприємствах компанії працюють 73 тис. осіб. Генеральний директор ДТЕК — Максим Тімченко.
Підприємства ДТЕК ведуть видобуток вугілля та природного газу, виробляють електроенергію на станціях теплової та відновлюваної енергетики, постачають тепло й електроенергію кінцевим споживачам і надають енергосервісні послуги. Безпосереднє управління виробничими підприємствами в кожному з напрямів бізнесу здійснюють операційні компанії.
Виробничі показники ДТЕК за 2017 рік: видобуток вугілля — 27,7 млн тонн, видобуток природного газу — 1 655 млн куб. метрів, виробництво (відпуск) електроенергії — 37,1 млрд кВт∙год, з яких 637,8 млн кВт∙год забезпечили станції відновлюваної енергетики; передавання електроенергії мережами — 43,2 млрд кВт∙год.
Входить до складу фінансово-промислової групи SCM, акціонером якої є Рінат Ахметов.
Додаткова інформація: https://dtek.com/ua/
Дізнатися, які проекти соціального партнерства реалізуються в містах діяльності підприємств ДТЕК, й отримати докладний звіт про статус їх виконання ви можете на сайті http://spp-dtek.com.ua/uk/

Департамент із корпоративних комунікацій
ДТЕК

Реформа, яка торкнеться кожного.
Що ти про неї знаєш?