Другий співробітник ДТЕК повернувся в Україну для участі у процесуальних діях НАБУ

ДТЕК13 серпня 2019

Другий із співробітників ДТЕК, яким НАБУ адресувало підозри, добровільно та своєчасно повернувся до України з планової відпустки для участі у процесуальних діях НАБУ.

Сьогодні обидва співробітники знаходяться в Києві та готові до повної співпраці з досудовим слідством. Відкритість та готовність до співпраці з НАБУ співробітників ДТЕК свідчить про законність їхніх дій та необґрунтованість звинувачень на їхню адресу.

Підкреслюємо, що ДТЕК повністю виключає будь-які незаконні дії своїх співробітників, яким НАБУ адресувало підозри. Компанія вживатиме усі передбачені законом заходи для захисту честі та репутації своїх колег.

Нагадуємо, енергетична компанія ДТЕК веде бізнес винятково в правовому полі. Ми готові всебічно сприяти встановленню істини, надати результати експертиз та висновків міжнародних аудиторських компаній. Ці документи доводять безпідставність висунутих проти її співробітників обвинувачень.

Довідка

ДТЕК — стратегічний холдинг, що розвиває бізнес в енергетичній галузі. На підприємствах компанії працюють 73 тис. осіб. Генеральний директор ДТЕК — Максим Тімченко.
Підприємства ДТЕК ведуть видобуток вугілля та природного газу, виробляють електроенергію на станціях теплової та відновлюваної енергетики, постачають тепло й електроенергію кінцевим споживачам і надають енергосервісні послуги. Безпосереднє управління виробничими підприємствами в кожному з напрямів бізнесу здійснюють операційні компанії.
Виробничі показники ДТЕК за 2017 рік: видобуток вугілля — 27,7 млн тонн, видобуток природного газу — 1 655 млн куб. метрів, виробництво (відпуск) електроенергії — 37,1 млрд кВт∙год, з яких 637,8 млн кВт∙год забезпечили станції відновлюваної енергетики; передавання електроенергії мережами — 43,2 млрд кВт∙год.
Входить до складу фінансово-промислової групи SCM, акціонером якої є Рінат Ахметов.
Додаткова інформація: https://dtek.com/ua/
Дізнатися, які проекти соціального партнерства реалізуються в містах діяльності підприємств ДТЕК, й отримати докладний звіт про статус їх виконання ви можете на сайті http://spp-dtek.com.ua/uk/

Департамент із корпоративних комунікацій
ДТЕК

Реформа, яка торкнеться кожного.
Що ти про неї знаєш?