Уся енергетична галузь в інфографіку: вийшов довідник «Енергетика України»

ДТЕК31 Жовтня 2017

Уся енергетична галузь в інфографіку: вийшов довідник «Енергетика України»

Енергетика — галузь, від якої залежить комфорт кожного українця. Щоби споживачі тепла й електроенергії краще розуміли поточний стан галузі, її потенціал і напрями реформування, побачив світ інфографічний довідник «Енергетика України».

Україна залишається енергозалежною країною — виробляє тільки дві третини енергоносіїв, які споживає. Але є можливість знизити залежність завдяки збільшенню власного видобутку, розвитку відновлюваної енергетики та створення прозорого ринку.

Як зазначив президент Американської торговельної палати в Україні Андрій Гундер: «Необхідно реалізувати стратегію збільшення видобутку власного газу та залучати інвесторів в енергетичну галузь. Україна має показати системний підхід у здійсненні реформ на ринку газу й особливо радикально підійти до зміни фіскального підходу до оподаткування та проведення регуляторної реформи. Крім цього, необхідно докласти максимум зусиль до реформування ринку електроенергії».

Довідник підготувало контент-маркетингове агентство Top Lead за підтримки експертів з Американської торгової палати та партнерів: юридичної форми AEQUO Law Firm, компаній ДТЕK, Bosch Ukraine, Henry-Bleyzer.

Завантажити довідник можна тут — http://bit.ly/2gVE4J9

Довідка

ДТЕК — стратегічний холдинг, що розвиває бізнес в енергетичній галузі. На підприємствах компанії працюють 73 тис. осіб. Генеральний директор ДТЕК — Максим Тімченко.
Підприємства ДТЕК ведуть видобуток вугілля та природного газу, виробляють електроенергію на станціях теплової та відновлюваної енергетики, постачають тепло й електроенергію кінцевим споживачам і надають енергосервісні послуги. Безпосереднє управління виробничими підприємствами в кожному з напрямів бізнесу здійснюють операційні компанії.
Виробничі показники ДТЕК за 2017 рік: видобуток вугілля — 27,7 млн тонн, видобуток природного газу — 1 655 млн куб. метрів, виробництво (відпуск) електроенергії — 37,1 млрд кВт∙год, з яких 637,8 млн кВт∙год забезпечили станції відновлюваної енергетики; передавання електроенергії мережами — 43,2 млрд кВт∙год.
Входить до складу фінансово-промислової групи SCM, акціонером якої є Рінат Ахметов.
Додаткова інформація: https://dtek.com/ua/
Дізнатися, які проекти соціального партнерства реалізуються в містах діяльності підприємств ДТЕК, й отримати докладний звіт про статус їх виконання ви можете на сайті http://spp-dtek.com.ua/uk/

Департамент із корпоративних комунікацій
ДТЕК

Реформа, яка торкнеться кожного.
Що ти про неї знаєш?