Вклад в українську енергетику: в 2018 р ДТЕК Дніпровські електромережі направив 182 млн грн на ремонт 2 тис км мереж і 700 електрооб’єкта

ДТЕК26 лютий 2019

У 2018 році ДТЕК Дніпровські електромережі відремонтував понад 2000 кілометрів електроліній і налагодив роботу 700 електрооб’єктів. На планові ремонти, розвиток електромереж та енергоінфраструктури регіону енергокомпанія направила понад 180-ти млн грн. Виконані роботи дозволять поліпшити якість електропостачання в Дніпрі та області.

У 2018 році ДТЕК Дніпровські електромережі виконали техобслуговування і ремонти на 2 000 км електромереж, замінили 2 600 різних пристроїв на 700 електрооб’єкта. Це поліпшить якість електропостачання для 3,2 млн жителів Дніпропетровської області. Крім того, компанія виконала капітальні ремонти 27 кілометрів електроліній в найбільших містах регіону – Дніпрі, Кривому Розі, Кам’янському, Новомосковську, Павлограді.

Старі дерева біля ліній електропередач часто стають причиною обривів в мережі, особливо під час сильного вітру. За 2018 рік від аварійних та потенційно небезпечних гілок компанія розчистила 5 400 км повітряних ліній електропередачі.

ДТЕК Дніпровські електромережі щорічно виконує техобслуговування, капітальні ремонти та реконструкції енергетичної інфраструктури, такий системний підхід забезпечує надійне електропостачання у всій Дніпропетровській області.

«ДТЕК Дніпровські електромережі завжди прикладає максимум зусиль для забезпечення комфорту мешканців області та сталого розвитку Дніпропетровського регіону. На ремонти мереж в 2018 році ми направили 182,3 млн грн. Таким чином ДТЕК інвестує, модернізує і розвиває українську енергетичну інфраструктуру нашого регіону», – зазначив генеральний директор ДТЕК Дніпровські електромережі Вадим Кухтій.

Довідка

ДТЕК — стратегічний холдинг, що розвиває бізнес в енергетичній галузі. На підприємствах компанії працюють 73 тис. осіб. Генеральний директор ДТЕК — Максим Тімченко.
Підприємства ДТЕК ведуть видобуток вугілля та природного газу, виробляють електроенергію на станціях теплової та відновлюваної енергетики, постачають тепло й електроенергію кінцевим споживачам і надають енергосервісні послуги. Безпосереднє управління виробничими підприємствами в кожному з напрямів бізнесу здійснюють операційні компанії.
Виробничі показники ДТЕК за 2017 рік: видобуток вугілля — 27,7 млн тонн, видобуток природного газу — 1 655 млн куб. метрів, виробництво (відпуск) електроенергії — 37,1 млрд кВт∙год, з яких 637,8 млн кВт∙год забезпечили станції відновлюваної енергетики; передавання електроенергії мережами — 43,2 млрд кВт∙год.
Входить до складу фінансово-промислової групи SCM, акціонером якої є Рінат Ахметов.
Додаткова інформація: https://dtek.com/ua/
Дізнатися, які проекти соціального партнерства реалізуються в містах діяльності підприємств ДТЕК, й отримати докладний звіт про статус їх виконання ви можете на сайті http://spp-dtek.com.ua/uk/

Департамент із корпоративних комунікацій
ДТЕК

Реформа, яка торкнеться кожного.
Що ти про неї знаєш?