У Зеленодольську реалізовано ще 4 проекти конкурсу ДТЕК «Місто своїми руками»

ДТЕК27 Жовтня 2016

21 жовтня в м. Зеленодольську продовжилася серія відкриттів проектів конкурсу міні-грантів ДТЕК «Місто своїми руками». Ще 4 ідеї творчих ініціативних груп реалізовано, вони є повноцінними довгостроковими проектами.

Новими напрямами в роботі Зеленодольської міської дитячої бібліотеки стали краєзнавство й медіа-терапія. Для краєзнавчої діяльності в межах проекту «Люби, вивчай свій рідний край» придбано фотоапарат і диктофон, які допоможуть у дослідницькій діяльності, а також розроблено заходи для докладнішого вивчення історії, традицій і культури своєї місцевості. Крім того, для формування зацікавленості серед населення громади, надруковано етнографічні матеріали для ознайомлення.

«Медіа — терапія для дитини та всієї родини» — проект з укомплектування читального залу дитячої бібліотеки проектором і екраном для спільного перегляду й обговорення різноманітних фільмів та роликів, а також проведення майстер-класів та зустрічей із цікавими людьми.

Окрасою серед відкриттів став проект «Юні грації» — яскраві костюми гімнасток і їхній виступ-презентація на новому придбаному килимовому покритті, яке є обов’язковим атрибутом комфортних і безпечних занять із художньої гімнастики, — все дуже порадувало погляд. Попереду в колективу гімнасток участь у різних конкурсах, тепер вони можуть якісно підготуватися та показати високі результати.

Окремої уваги вартий також складний і важливий проект для дітей з особливими потребами. Новий кабінет для занять із такими дітьми тепер функціонує на базі школи № 2. Ініціативна група з числа педагогів і батьків придбала все необхідне для розвивальних занять із метою соціалізації дітей цієї категорії. Служба допомоги батькам дітей з особливими потребами буде діяти на добровільних засадах.

«Сьогоднішні проекти є важливими не тільки в межах закладів, де вони реалізовані, а для всієї зеленодольської об’єднаної громади. Цього року вибір переможців був складним, довелося вибирати найкращі проекти з найкращих. Конкурс «Місто своїми руками» продовжує робити нашу громаду більш упорядкованою та комфортною для життя. Можу з упевненістю сказати, що наша громада активно працює в цьому напрямі, 2016 року, крім конкурсу міні-грантів, Зеленодольська міська рада паралельно втілює в життя ще 6 інфраструктурних проектів», — підкреслив Андрій Савченко, зеленодольський міський голова.

Довідка

ДТЕК — стратегічний холдинг, що розвиває бізнес в енергетичній галузі. На підприємствах компанії працюють 73 тис. осіб. Генеральний директор ДТЕК — Максим Тімченко.
Підприємства ДТЕК ведуть видобуток вугілля та природного газу, виробляють електроенергію на станціях теплової та відновлюваної енергетики, постачають тепло й електроенергію кінцевим споживачам і надають енергосервісні послуги. Безпосереднє управління виробничими підприємствами в кожному з напрямів бізнесу здійснюють операційні компанії.
Виробничі показники ДТЕК за 2017 рік: видобуток вугілля — 27,7 млн тонн, видобуток природного газу — 1 655 млн куб. метрів, виробництво (відпуск) електроенергії — 37,1 млрд кВт∙год, з яких 637,8 млн кВт∙год забезпечили станції відновлюваної енергетики; передавання електроенергії мережами — 43,2 млрд кВт∙год.
Входить до складу фінансово-промислової групи СКМ, акціонером якої є Рінат Ахметов.
Додаткова інформація: https://dtek.com/ua/
Дізнатися, які проекти соціального партнерства реалізуються в містах діяльності підприємств ДТЕК, й отримати докладний звіт про статус їх виконання ви можете на сайті http://spp-dtek.com.ua/uk/

Департамент із корпоративних комунікацій
ДТЕК

Що ти знаєш про майбутнє енергетики України?