Встановлення двозонного лічильника у Києві – тепер менш ніж за 10 днів

ДТЕК17 Липень 2018

Вже 55 тис. киян оцінили переваги багатозонного обліку після встановлення нових лічильників електроенергії. Тепер встановити зонний лічильник у столиці стало ще простіше – у кожному Центрі обслуговування ДТЕК Київські електромережі стартував продаж наборів «Розумний WATT» з двозонним електролічильником та сервісом його швидкого встановлення.

Встановлення двозонного лічильника у Києві – тепер менш ніж за 10 днів

«Розумний WATT» – це набір енергоефективних товарів та послуг від ДТЕК ЕСКО, які допомагають заощадити до 50% витрат на електроенергію. В набори входять:
  •   двозонний лічильник електроенергії, який дозволяє платити за електроенергію в 2 рази менше – з 23:00 до 07:00;
  •   послуга швидкого встановлення двозонного лічильника з прийняттям на комерційний облік;
  •   енергозберігаючі LED-лампи;
  •   «розумна» розетка (з цифровим або механічним таймером, або з модулем Wi-FI), що допомагає налаштувати автоматичне включення та вимикання електроприладів у найбільш вигідний час, а деякі моделі дозволяють керувати роботою електроприладів через інтернет та слідкувати за використанням електроенергії зі смартфону.

Наборами «Розумний WATT» вже користуються тисячі сімей в Києві та ще у двох областях України. «Раніше набір «Розумний WATT» можна було придбати тільки в одному центрі обслуговування на вул. Жилянській. Відтепер замовити енергоефективний набір, який включає встановлення двозонного лічильника «під ключ»,  можна в будь-якому з восьми Центрів обслуговування ДТЕК Київські електромережі або навіть не виходячи з дому – онлайн на сайті dtek-esco.com або за телефоном (044) 581-93-06. Після оплати «Розумний WATT» безкоштовно доставляється клієнту у відділення «Укрпошти» або «Нової пошти». В узгоджений з клієнтом час електромонтер встановить лічильник, опломбує і прийме його на облік. Головні переваги – це комфорт, швидкість замовлення та оперативність встановлення лічильника. Як правило, від моменту отримання набору до встановлення лічильника проходить менше 10 днів», – розповів директор з продажів ДТЕК Київські електромережі Віктор Мельников.

«Склад набору можна варіювати в залежності від потреб клієнта, відповідно змінюватиметься і ціна. Вартість базового набору стартує від 2099 грн. Розрахувати економію і окупність набору можна за допомогою онлайн-калькулятора на сайті ДТЕК ЕСКО. Для цього оберіть електроприлади, які ви використовуєте вдома, при необхідності зазначте їхню потужність і час використання. Далі калькулятор розрахує, скільки ви витрачаєте на електроенергію зараз і скільки можете заощадити при комплексному заощадженні протягом місяця, року, 5-ти та 10 років», – розповів директор ДТЕК ЕСКО Євген Бушма.

Тарифи зонного обліку електроенергії можна переглянути на сайті ДТЕК Київські електромережі.

Довідка

ДТЕК — стратегічний холдинг, що розвиває бізнес в енергетичній галузі. На підприємствах компанії працюють 73 тис. осіб. Генеральний директор ДТЕК — Максим Тімченко.
Підприємства ДТЕК ведуть видобуток вугілля та природного газу, виробляють електроенергію на станціях теплової та відновлюваної енергетики, постачають тепло й електроенергію кінцевим споживачам і надають енергосервісні послуги. Безпосереднє управління виробничими підприємствами в кожному з напрямів бізнесу здійснюють операційні компанії.
Виробничі показники ДТЕК за 2017 рік: видобуток вугілля — 27,7 млн тонн, видобуток природного газу — 1 655 млн куб. метрів, виробництво (відпуск) електроенергії — 37,1 млрд кВт∙год, з яких 637,8 млн кВт∙год забезпечили станції відновлюваної енергетики; передавання електроенергії мережами — 43,2 млрд кВт∙год.
Входить до складу фінансово-промислової групи СКМ, акціонером якої є Рінат Ахметов.
Додаткова інформація: https://dtek.com/ua/
Дізнатися, які проекти соціального партнерства реалізуються в містах діяльності підприємств ДТЕК, й отримати докладний звіт про статус їх виконання ви можете на сайті http://spp-dtek.com.ua/uk/

Департамент із корпоративних комунікацій
ДТЕК

Реформа, яка торкнеться кожного.
Що ти про неї знаєш?