Співробітник ДТЕК завчасно за власною ініціативою взяв участь у процесуальних діях НАБУ

ДТЕК13 серпня 2019

Один із співробітників ДТЕК, якому минулого тижня НАБУ адресувало підозру, за власною ініціативою завчасно прибув до бюро для участі в процесуальних діях – раніше, аніж було заплановано.

Співробітник компанії добровільно надав вичерпні відповіді на всі запитання, які цікавили представників органу досудового слідства.

Він також запевнив, що відкритий до подальшої активної співпраці з НАБУ задля швидшого встановлення істини.

Як раніше повідомлялося, спеціально для участі в процесуальних діях двоє співробітників ДТЕК, яким було адресовано підозри, перервали планову відпустку та повернулися в Україну.

На переконання ДТЕК, жодних підстав для висунення підозр співробітникам компанії немає. Більше того, безпідставність обвинувачень в незаконних діях підтверджується результатами експертиз та висновків міжнародних аудиторських компаній, які компанія готова надати органам досудового слідства.

ДТЕК розраховує на об’єктивне слідство і планує захищати ділову честь та репутацію своїх працівників усіма законними методами.

Довідка

ДТЕК — стратегічний холдинг, що розвиває бізнес в енергетичній галузі. На підприємствах компанії працюють 73 тис. осіб. Генеральний директор ДТЕК — Максим Тімченко.
Підприємства ДТЕК ведуть видобуток вугілля та природного газу, виробляють електроенергію на станціях теплової та відновлюваної енергетики, постачають тепло й електроенергію кінцевим споживачам і надають енергосервісні послуги. Безпосереднє управління виробничими підприємствами в кожному з напрямів бізнесу здійснюють операційні компанії.
Виробничі показники ДТЕК за 2017 рік: видобуток вугілля — 27,7 млн тонн, видобуток природного газу — 1 655 млн куб. метрів, виробництво (відпуск) електроенергії — 37,1 млрд кВт∙год, з яких 637,8 млн кВт∙год забезпечили станції відновлюваної енергетики; передавання електроенергії мережами — 43,2 млрд кВт∙год.
Входить до складу фінансово-промислової групи SCM, акціонером якої є Рінат Ахметов.
Додаткова інформація: https://dtek.com/ua/
Дізнатися, які проекти соціального партнерства реалізуються в містах діяльності підприємств ДТЕК, й отримати докладний звіт про статус їх виконання ви можете на сайті http://spp-dtek.com.ua/uk/

Департамент із корпоративних комунікацій
ДТЕК

Реформа, яка торкнеться кожного.
Що ти про неї знаєш?