Павло Шеремета долучився до створення інноваційної освітньої бізнес-платформи на базі Академії ДТЕК

ДТЕК13 лютий 2019

Павло Шеремета в якості радника директора зі сталого розвитку ДТЕК братиме участь у перетворенні корпоративного університету енергетичної компанії на відкриту освітню бізнес-платформу міжнародного рівня.

Згідно із своєю стратегією розвитку Академія ДТЕК сприятиме підвищенню конкурентоспроможності українського бізнесу в умовах глобальної трансформації – через навчання та розвиток фахівців усіх рівнів. Для цього Академія розвиватиме інноваційні підходи в управлінні персоналом, які включають використання Big Data, новітніх технологій і автоматизацію процесів. Ще одним напрямком стане інтеграція міжнародного досвіду: уже сьогодні Академія ДТЕК виступає єдиним в Україні партнером одразу 5-ти провідних світових бізнес-шкіл і організацій в Україні – INSEAD, IE Business School, Thunderbird, HRCI, Києво-Могилянської бізнес-школи.

Павло Шеремета, маючи багаторічний управлінський досвід у сфері бізнес-освіти України, сприятиме досягненню цілей Академії. Візіонер та визнаний експерт, він обіймав керівні посади в Міжнародному Інституті Менеджменту (МІМ-Київ), Києво-Могилянській бізнес-школи (KMBS), Київській школі економіки та Школі управління Українського католицького університету.

«Академія ДТЕК – це визнаний фахівцями та рейтингами корпоративний університет №1 в Україні. Близько 5 років тому ми розпочали створення власних освітніх продуктів для зовнішнього ринку, поєднуючи досвід практиків ДТЕК і міжнародних партнерів. Їх ефективність уже доведено бізнес-результатами, які отримали наші клієнти. У 2019 році ми плануємо зробити наступний крок, який буде полягати в розширенні спектру послуг для українського бізнесу, який ґрунтуватиметься на інноваційних підходах і міжнародному досвіді. Впевнений, експертиза Павла Шеремети додасть цьому процесу нової якості», – прокоментував призначення директор зі сталого розвитку ДТЕК Олександр Кучеренко.

«Зважаючи на свій потужний досвід і потенціал, Академія ДТЕК абсолютно спроможна на освітній і управлінський прорив не лише в Україні, а і у Східній Європі. Всім разом потрібно перетворити цю спроможність на результат», – зазначив Павло Шеремета.

Довідка

ДТЕК — стратегічний холдинг, що розвиває бізнес в енергетичній галузі. На підприємствах компанії працюють 73 тис. осіб. Генеральний директор ДТЕК — Максим Тімченко.
Підприємства ДТЕК ведуть видобуток вугілля та природного газу, виробляють електроенергію на станціях теплової та відновлюваної енергетики, постачають тепло й електроенергію кінцевим споживачам і надають енергосервісні послуги. Безпосереднє управління виробничими підприємствами в кожному з напрямів бізнесу здійснюють операційні компанії.
Виробничі показники ДТЕК за 2017 рік: видобуток вугілля — 27,7 млн тонн, видобуток природного газу — 1 655 млн куб. метрів, виробництво (відпуск) електроенергії — 37,1 млрд кВт∙год, з яких 637,8 млн кВт∙год забезпечили станції відновлюваної енергетики; передавання електроенергії мережами — 43,2 млрд кВт∙год.
Входить до складу фінансово-промислової групи SCM, акціонером якої є Рінат Ахметов.
Додаткова інформація: https://dtek.com/ua/
Дізнатися, які проекти соціального партнерства реалізуються в містах діяльності підприємств ДТЕК, й отримати докладний звіт про статус їх виконання ви можете на сайті http://spp-dtek.com.ua/uk/

Департамент із корпоративних комунікацій
ДТЕК

Реформа, яка торкнеться кожного.
Що ти про неї знаєш?