ДТЕК увійшов до ТОП-10 найкращих роботодавців України

ДТЕК19 Вересень 2017

Компанія ДТЕК увійшла до десятки найкращих роботодавців України за версією KyivPost і EY. Під час складання рейтингу було опитано більш ніж 100 СЕО та HR-директорів найбільших компаній. Результати стали відомі на щорічному «Ярмарку вакансій» у столичному НСК «Олімпійський».

«ДТЕК багато років вдається залучати та утримувати найкращих фахівців галузі завдяки кільком ключовим принципам. Перший — ми багато вкладаємо в розвиток керівників, передаючи їм не тільки нові знання, але й навчаючи принципів взаємодії з людьми, вміння розпізнавати та розвивати таланти. Другий — ми даємо людям можливість рости: перспективні працівники потрапляють до Кадрового резерву й отримують можливість претендувати на вищі позиції. Приблизно 80% вакансій, зокрема, керівного складу, ми закриваємо за рахунок власних кадрів. Ну і, нарешті, у компанії завжди є цікаві проекти, проекти з викликом, і це драйвить людей», — зазначив Євген Бондаренко, директор Академії ДТЕК.

Ярмарок вакансій уже 13-й рік поспіль організовує англомовне видання Kyiv Post. Захід традиційно збирає найкращих роботодавців і найуспішніших аплікантів.

Довідка

ДТЕК — стратегічний холдинг, що розвиває чотири напрями бізнесу в енергетичній галузі. На підприємствах компанії працюють 75 тис. осіб. Генеральний директор ДТЕК — Максим Тімченко.

Підприємства ДТЕК ведуть видобуток вугілля та природного газу, виробляють електроенергію на станціях теплової та відновлюваної енергетики, постачають тепло й електроенергію кінцевим споживачам і надають енергосервісні послуги. Безпосередньо виробничими підприємствами в кожному з напрямів бізнесу керують 4 операційні компанії — ДТЕК Енерго,ДТЕК ВДЕ, ДТЕК Нафтогаз і ДТЕК ЕСКО.

Виробничі показники ДТЕК за 2016 рік: видобуток вугілля сягнув 31,3 млн тонн, видобуток природного газу — 1,6 млрд куб. метрів, виробництво (відпуск) електроенергії — 40,1 млрд кВт∙год, з яких 608,4 млн кВт∙год забезпечила Ботієвська вітрова електростанція; передавання електроенергії мережами — 45,8 млрд кВт∙год.

Входить до складу фінансово-промислової групи СКМ, акціонером якої є Рінат Ахметов.

Додаткова інформація: www.dtek.com

Дізнатися, які проекти соціального партнерства реалізуються в містах діяльності підприємств ДТЕК, й отримати докладний звіт про статус їх виконання ви можете на сайті www.spp-dtek.com.ua

Що ти знаєш про майбутнє України?