ДТЕК увійшов до ТОП-10 найкращих роботодавців України

ДТЕК19 Вересень 2017

Компанія ДТЕК увійшла до десятки найкращих роботодавців України за версією KyivPost і EY. Під час складання рейтингу було опитано більш ніж 100 СЕО та HR-директорів найбільших компаній. Результати стали відомі на щорічному «Ярмарку вакансій» у столичному НСК «Олімпійський».

«ДТЕК багато років вдається залучати та утримувати найкращих фахівців галузі завдяки кільком ключовим принципам. Перший — ми багато вкладаємо в розвиток керівників, передаючи їм не тільки нові знання, але й навчаючи принципів взаємодії з людьми, вміння розпізнавати та розвивати таланти. Другий — ми даємо людям можливість рости: перспективні працівники потрапляють до Кадрового резерву й отримують можливість претендувати на вищі позиції. Приблизно 80% вакансій, зокрема, керівного складу, ми закриваємо за рахунок власних кадрів. Ну і, нарешті, у компанії завжди є цікаві проекти, проекти з викликом, і це драйвить людей», — зазначив Євген Бондаренко, директор Академії ДТЕК.

Ярмарок вакансій уже 13-й рік поспіль організовує англомовне видання Kyiv Post. Захід традиційно збирає найкращих роботодавців і найуспішніших аплікантів.

Довідка

ДТЕК — стратегічний холдинг, що розвиває бізнес в енергетичній галузі. На підприємствах компанії працюють 73 тис. осіб. Генеральний директор ДТЕК — Максим Тімченко.
Підприємства ДТЕК ведуть видобуток вугілля та природного газу, виробляють електроенергію на станціях теплової та відновлюваної енергетики, постачають тепло й електроенергію кінцевим споживачам і надають енергосервісні послуги. Безпосереднє управління виробничими підприємствами в кожному з напрямів бізнесу здійснюють операційні компанії.
Виробничі показники ДТЕК за 2017 рік: видобуток вугілля — 27,7 млн тонн, видобуток природного газу — 1 655 млн куб. метрів, виробництво (відпуск) електроенергії — 37,1 млрд кВт∙год, з яких 637,8 млн кВт∙год забезпечили станції відновлюваної енергетики; передавання електроенергії мережами — 43,2 млрд кВт∙год.
Входить до складу фінансово-промислової групи СКМ, акціонером якої є Рінат Ахметов.
Додаткова інформація: https://dtek.com/ua/
Дізнатися, які проекти соціального партнерства реалізуються в містах діяльності підприємств ДТЕК, й отримати докладний звіт про статус їх виконання ви можете на сайті http://spp-dtek.com.ua/uk/

Департамент із корпоративних комунікацій
ДТЕК

Що ти знаєш про майбутнє України?