ДТЕК відкрив інноваційну освітню бізнес-платформу Academy DTEK на території UNIT.City

ДТЕК22 лютий 2019

ДТЕК розпочав трансформацію корпоративного університету в інноваційну освітню бізнес-платформу Academy DTEK. Освітній заклад у новому форматі відкрив свої двері на території UNIT.City.

«За десять років роботи Academy DTEK стала одним з найбільших корпоративних університетів України. Наші фахівці розробили більше 2 тисяч освітніх програм і стандартів, сприяли навчанню і розвитку більше 219 тис. фахівців ДТЕК, топових компаній країни і 17 державних органів. Сьогодні ми розпочинаємо новий етап розвитку Academy DTEK. Вона стає інноваційною освітньою бізнес-платформою, відкритою для представників бізнесу, держсектору, громадськості, міжнародних партнерів», – зазначив директор зі сталого розвитку ДТЕК Олександр Кучеренко.

У новій якості Academy DTEK впроваджуватиме в Україні міжнародні HR-практики разом із своїми партнерами – провідними бізнес-школами та організаціями: INSEAD, IE Business School, Thunderbird, HRCI, Києво-Могилянською бізнес-школою. Уже в роботі впровадження інноваційних підходів на основі Big Data, стартап-розробки, VR-інструменти.

Academy DTEK у новому форматі працюватиме на майданчику UNIT.City – у просторі, який обладнаний найновішими технічними засобами та створює атмосферу для розвитку та генерації нових ідей. Офісні приміщення Academy DTEK розташовані у кампусі, що відповідає стандарту «зеленого будівництва» американської системи LEED (Leadership in Energy and Environmental Design), його інженерна інфраструктура орієнтована на збереження та раціональне використання ресурсів.

«Інновації змінюють світ. Для України вони можуть стати тим інструментом, який забезпечить економічний прорив та енергетичну незалежнiсть держави, зробить її сильним гравцем на міжнародній арені. Наша компанія вбачає свою вагому роль у цих трансформаціях. За 14 років роботи ми уже інвестували більше $8,5 млрд у розвиток української енергетики, і ми продовжуємо нарощувати свої інвестиції. Говорячи про інновації, ми визначили для себе три основні напрямки: інновації в технологіях, інновації в клієнтських сервісах та інновації в освіті – бо саме люди є рушійною силою змін. Розпочинаючи новий етап у розвитку інноваційної освітньої бізнес-платформи Academy DTEK, ми ставимо за мету сприяти появі нового покоління управлінців в бізнесі та державній сфері, які змінять Україну на краще», – резюмував генеральний директор ДТЕК Максим Тімченко.

Довідка

ДТЕК — стратегічний холдинг, що розвиває бізнес в енергетичній галузі. На підприємствах компанії працюють 73 тис. осіб. Генеральний директор ДТЕК — Максим Тімченко.
Підприємства ДТЕК ведуть видобуток вугілля та природного газу, виробляють електроенергію на станціях теплової та відновлюваної енергетики, постачають тепло й електроенергію кінцевим споживачам і надають енергосервісні послуги. Безпосереднє управління виробничими підприємствами в кожному з напрямів бізнесу здійснюють операційні компанії.
Виробничі показники ДТЕК за 2017 рік: видобуток вугілля — 27,7 млн тонн, видобуток природного газу — 1 655 млн куб. метрів, виробництво (відпуск) електроенергії — 37,1 млрд кВт∙год, з яких 637,8 млн кВт∙год забезпечили станції відновлюваної енергетики; передавання електроенергії мережами — 43,2 млрд кВт∙год.
Входить до складу фінансово-промислової групи SCM, акціонером якої є Рінат Ахметов.
Додаткова інформація: https://dtek.com/ua/
Дізнатися, які проекти соціального партнерства реалізуються в містах діяльності підприємств ДТЕК, й отримати докладний звіт про статус їх виконання ви можете на сайті http://spp-dtek.com.ua/uk/

Департамент із корпоративних комунікацій
ДТЕК

Реформа, яка торкнеться кожного.
Що ти про неї знаєш?