ДТЕК підтримує швидке впровадження «зелених» аукціонів

ДТЕК21 Грудня 2018

«Зелені» аукціони впроваджують зрозумілі та прозорі правила роботи на ринку, що відповідають кращим європейським практикам. Це запорука інвестиційної привабливості галузі.

Нова система підтримки альтернативної енергетики створює умови, що сприяють приросту нових потужностей ВДЕ, покращенню інвестиційного клімату та зниження фінансового навантаження на споживачів.

Міжнародні стейкхолдери, учасники ринку, експерти, інвестори, банки та профільні асоціації виступають за швидке узгодження відповідних змін у законодавстві. ДТЕК повністю підтримує цю позицію.

Успішне партнерство з фінансовими інститутами та банками, понад 700 млн євро іноземних інвестицій, залучених ДТЕК в ВДЕ України, є одним з підтверджень професіоналізму компанії та готовності роботи в умовах конкуренції.

Довідка

ДТЕК — стратегічний холдинг, що розвиває бізнес в енергетичній галузі. На підприємствах компанії працюють 73 тис. осіб. Генеральний директор ДТЕК — Максим Тімченко.
Підприємства ДТЕК ведуть видобуток вугілля та природного газу, виробляють електроенергію на станціях теплової та відновлюваної енергетики, постачають тепло й електроенергію кінцевим споживачам і надають енергосервісні послуги. Безпосереднє управління виробничими підприємствами в кожному з напрямів бізнесу здійснюють операційні компанії.
Виробничі показники ДТЕК за 2017 рік: видобуток вугілля — 27,7 млн тонн, видобуток природного газу — 1 655 млн куб. метрів, виробництво (відпуск) електроенергії — 37,1 млрд кВт∙год, з яких 637,8 млн кВт∙год забезпечили станції відновлюваної енергетики; передавання електроенергії мережами — 43,2 млрд кВт∙год.
Входить до складу фінансово-промислової групи SCM, акціонером якої є Рінат Ахметов.
Додаткова інформація: https://dtek.com/ua/
Дізнатися, які проекти соціального партнерства реалізуються в містах діяльності підприємств ДТЕК, й отримати докладний звіт про статус їх виконання ви можете на сайті http://spp-dtek.com.ua/uk/

Департамент із корпоративних комунікацій
ДТЕК

Реформа, яка торкнеться кожного.
Що ти про неї знаєш?