ДТЕК став переможцем премії HR Brand 2018

ДТЕК10 Грудня 2018

ДТЕК розробив нову методику визначення ймовірності травматизму на виробництві. За цю розробку компанія отримала перше місце на всеукраїнському конкурсі HR Brand 2018, який організовую HeadHunter Україна, у номінації «Регіон».

ДТЕК став переможцем премії HR Brand 2018

Згідно з даними Державної служби України з питань праці, у 2017 році більше 4300 мешканців України отримали травми на виробництві. Тому питання попередження подібних випадків актуальні для більшості вітчизняних промислових компанії.

Дослідницька група Академії ДТЕК розробила модель, яка дозволяє на основі аналізу великої кількості даних прогнозувати ризики порушення техніки безпеки, які спровоковані людським фактором. Точність результату досягає 75%.

Враховуючи отримані результати, ДТЕК вже оновлює культуру безпеки на підприємствах і розробляє спеціальні заходи, котрі допоможуть покращити дотримання техніки безпеки.

Премія HR Brand проводиться щорічно з 2011 року і визначає кращі компанії України, які презентують свої проекти, пов’язані з управлінням та розвитком персоналу.

Довідка

ДТЕК — стратегічний холдинг, що розвиває бізнес в енергетичній галузі. На підприємствах компанії працюють 73 тис. осіб. Генеральний директор ДТЕК — Максим Тімченко.
Підприємства ДТЕК ведуть видобуток вугілля та природного газу, виробляють електроенергію на станціях теплової та відновлюваної енергетики, постачають тепло й електроенергію кінцевим споживачам і надають енергосервісні послуги. Безпосереднє управління виробничими підприємствами в кожному з напрямів бізнесу здійснюють операційні компанії.
Виробничі показники ДТЕК за 2017 рік: видобуток вугілля — 27,7 млн тонн, видобуток природного газу — 1 655 млн куб. метрів, виробництво (відпуск) електроенергії — 37,1 млрд кВт∙год, з яких 637,8 млн кВт∙год забезпечили станції відновлюваної енергетики; передавання електроенергії мережами — 43,2 млрд кВт∙год.
Входить до складу фінансово-промислової групи SCM, акціонером якої є Рінат Ахметов.
Додаткова інформація: https://dtek.com/ua/
Дізнатися, які проекти соціального партнерства реалізуються в містах діяльності підприємств ДТЕК, й отримати докладний звіт про статус їх виконання ви можете на сайті http://spp-dtek.com.ua/uk/

Департамент із корпоративних комунікацій
ДТЕК

Реформа, яка торкнеться кожного.
Що ти про неї знаєш?