ДТЕК з'єднав Київ та Полтаву мережею швидкісних автозарядних станцій STRUM

ДТЕК01 серпня 2019

ДТЕК з'єднав Київ та Полтаву мережею швидкісних автозарядних станцій STRUM

ДТЕК встановив три швидкісних зарядних станції STRUM для електромобілів на Дніпровській трасі до Полтави. Після завершення будівництва 4-смугового автобану до Дніпра, STRUM має намір продовжити установку зарядних станцій.

Зарядки STRUM потужністю 50 кВт по Дніпровській трасі розташовані на відстані 75-155 км одна від одної. Всі три зарядних станції в напрямку Полтави вже пройшли тестування, мають усі необхідні сертифікати безпеки, готові до використання та активні в мобільному додатку STRUM Charging для iOS і Android:

• на автозаправці Shell, в місті Березань, Київська область;
  • біля готельно-ресторанного комплексу «Каспій-Преміум», с. Лобкова Балка, Полтавська область;
  • на автозаправці Glusco, с. Решетилівка, Полтавська область.

«Зараз ми встановлюємо швидкісні зарядні станції у найбільш затребуваних напрямках. Коли сучасний автобан з'єднає Київ та Дніпро, плануємо відкрити його і для електромобілістів, встановивши швидкі зарядки. А поки можна відвідати на електрокарі мальовничу Полтавську область: скуштувати галушки в загадковій Диканьці, попити лікувальної води в курортному місті Миргород, а 20-25 серпня відвідати знаменитий Сорочинський ярмарок! Та й сама Полтава – гарне місто з багатою історією, яке  добре підходить для екскурсійного маршруту», – розповів Ігор Ковальов, керівник мережі зарядних станцій STRUM.

З 2018 року ДТЕК інвестував 30 млн грн в мережу з 23 станцій STRUM потужністю 50 кВт. Станції розташовані в Києві та на трасах в напрямку Одеси, Львова та Полтави в семи областях: Київській, Одеській, Черкаській, Житомирській, Рівненській, Львівській та Полтавській.

ДТЕК робить ставку на швидку зарядку, зручний сервіс, мобільний додаток з інтернет-оплатою, надійне обладнання кращих світових виробників. Швидкісна зарядка на трасах відкриває електромобілістам можливість подорожувати країною та закордоном.

Довідка

ДТЕК — стратегічний холдинг, що розвиває бізнес в енергетичній галузі. На підприємствах компанії працюють 73 тис. осіб. Генеральний директор ДТЕК — Максим Тімченко.
Підприємства ДТЕК ведуть видобуток вугілля та природного газу, виробляють електроенергію на станціях теплової та відновлюваної енергетики, постачають тепло й електроенергію кінцевим споживачам і надають енергосервісні послуги. Безпосереднє управління виробничими підприємствами в кожному з напрямів бізнесу здійснюють операційні компанії.
Виробничі показники ДТЕК за 2017 рік: видобуток вугілля — 27,7 млн тонн, видобуток природного газу — 1 655 млн куб. метрів, виробництво (відпуск) електроенергії — 37,1 млрд кВт∙год, з яких 637,8 млн кВт∙год забезпечили станції відновлюваної енергетики; передавання електроенергії мережами — 43,2 млрд кВт∙год.
Входить до складу фінансово-промислової групи SCM, акціонером якої є Рінат Ахметов.
Додаткова інформація: https://dtek.com/ua/
Дізнатися, які проекти соціального партнерства реалізуються в містах діяльності підприємств ДТЕК, й отримати докладний звіт про статус їх виконання ви можете на сайті http://spp-dtek.com.ua/uk/

Департамент із корпоративних комунікацій
ДТЕК

Реформа, яка торкнеться кожного.
Що ти про неї знаєш?