ДТЕК планує заходи щодо захисту ділової репутації Компанії за фактом поширення Олегом Семінським недостовірної інформації

ДТЕК12 червня 2017

Компанія ДТЕК заявляє про недостовірність інформації про причетність компанії до протиправних дій щодо Олега Семінського, озвученої останнім в інтерв’ю виданню «Українська правда».

ДТЕК вів і веде свою діяльність виключно в правовому полі України. Поширення інформації про те, що компанія ДТЕК причетна до будь-яких протиправних дій, без надання відповідних доказів відповідно до українського та міжнародного права є неправомірним. Ці дії завдають шкоди діловій репутації компанії.

ДТЕК класифікує слова Олега Семінського як наклеп. Компанія проведе юридичну оцінку його висловлювань і виконає всі відповідні дії для подальшого реагування в правовому полі.

Нагадаємо, що суди першої та другої інстанції відмовили Олегу Семінському в задоволенні його позову до Нафтогазвидобування про поновлення на роботі.

Довідка

ДТЕК — стратегічний холдинг, що розвиває чотири напрями бізнесу в енергетичній галузі. На підприємствах компанії працюють 75 тис. осіб. Генеральний директор ДТЕК — Максим Тімченко.

Підприємства ДТЕК ведуть видобуток вугілля та природного газу, виробляють електроенергію на станціях теплової та відновлюваної енергетики, постачають тепло й електроенергію кінцевим споживачам і надають енергосервісні послуги. Безпосередньо виробничими підприємствами в кожному з напрямів бізнесу керують 4 операційні компанії — ДТЕК Енерго,ДТЕК ВДЕ, ДТЕК Нафтогаз і ДТЕК ЕСКО.

Виробничі показники ДТЕК за 2016 рік: видобуток вугілля сягнув 31,3 млн тонн, видобуток природного газу — 1,6 млрд куб. метрів, виробництво (відпуск) електроенергії — 40,1 млрд кВт∙год, з яких 608,4 млн кВт∙год забезпечила Ботієвська вітрова електростанція; передавання електроенергії мережами — 45,8 млрд кВт∙год.

Входить до складу фінансово-промислової групи СКМ, акціонером якої є Рінат Ахметов.

Додаткова інформація: www.dtek.com

Дізнатися, які проекти соціального партнерства реалізуються в містах діяльності підприємств ДТЕК, й отримати докладний звіт про статус їх виконання ви можете на сайті www.spp-dtek.com.ua

Що ти знаєш про майбутнє України?