Academy DTEK визнана одним із найкращих корпоративних університетів світу

ДТЕК24 квітня 2019

Academy DTEK визнана одним із найкращих корпоративних університетів світу

Глобальна асоціація корпоративних університетів (GlobalCCU) включила AcademyDTEK до переліку фіналістів міжнародного спеціалізованого конкурсу GlobalCouncilCorporateUniversitiesAwards 2019.

«Нагорода GlobalCCU присуджується кращим корпоративним університетам світу, які створюють стратегічну цінність для людей, бізнесу та суспільства», – відмічають організатори конкурсу.

Окрім Academy DTEK, фіналістами премії в 2019 році стали такі міжнародні компанії, як Airbus, Fiat-Chrysler, McDonald’s, SAP, UBS. До складі журі, що визначили топ-перелік, входять очільники корпоративних університетів Microsoft, Siemens, ArcelorMittal, Danone та інших провідних компаній світу.

«Включення Academy DTEK до числа номінантів Global Council Corporate Universities Awards 2019, говорить про те, що ми є унікальною освітньою бізнес-платформою не тільки в нашій країні, але й за її межами. Наші експерти розробили більше 2 тисяч освітніх програм та стандартів, сприяли навчанню та розвитку понад 219 тис. спеціалістів – не тільки співробітників ДТЕК, але й також представників інших провідних компаній та громадських організацій. У співробітництві з п’ятьма бізнес-школами світового рівня, Academy DTEK застосовує у своїй роботі найновітніші практики та підходи, роблячи свій внесок у трансформацію системи освіти та розвиток людського потенціалу України», – відмітив Олександр Кучеренко, директор зі сталого розвитку ДТЕК.

Переможці конкурсу будуть визначені 7-9 травня у Сан-Паулу, Бразилія. Окрім загальної номінації, корпоративні університети також змагаються за звання кращого у номінаціях «Бізнес-внесок», «Культура», «Корпоративна відповідальність», «Брендінг», «Інновації», «Технологія року».

Global CCU (Глобальна асоціація корпоративних університетів) створена у 2005 році та об’єднує корпоративні університети провідних компаній з понад 50 країн світу. Academy DTEK – єдиний представник України в Global CCU.

ДТЕК – найбільший приватний інвестор в енергетику України.
Група розвиває бізнеси з видобування природного газу та вугілля, відновлюваної та теплової генерації електроенергії, розподілу електроенергії електромережами, постачання електроенергії клієнтам, впровадження енергоефективних рішень, зарядці електромобілів. У 2018 році капітальні вкладення ДТЕК становили 20 млрд грн, податкові відрахування – 27 млрд грн. У ДТЕК працюють 80 тис. співробітників. 100% компанії належить SCM Limited. Кінцевим бенефіціаром є Рінат Ахметов.

Департамент із корпоративних комунікацій
ДТЕК

Реформа, яка торкнеться кожного.
Що ти про неї знаєш?