Academy DTEK визнана одним із найкращих корпоративних університетів світу

ДТЕК24 квітня 2019

Academy DTEK визнана одним із найкращих корпоративних університетів світу

Глобальна асоціація корпоративних університетів (GlobalCCU) включила AcademyDTEK до переліку фіналістів міжнародного спеціалізованого конкурсу GlobalCouncilCorporateUniversitiesAwards 2019.

«Нагорода GlobalCCU присуджується кращим корпоративним університетам світу, які створюють стратегічну цінність для людей, бізнесу та суспільства», – відмічають організатори конкурсу.

Окрім Academy DTEK, фіналістами премії в 2019 році стали такі міжнародні компанії, як Airbus, Fiat-Chrysler, McDonald’s, SAP, UBS. До складі журі, що визначили топ-перелік, входять очільники корпоративних університетів Microsoft, Siemens, ArcelorMittal, Danone та інших провідних компаній світу.

«Включення Academy DTEK до числа номінантів Global Council Corporate Universities Awards 2019, говорить про те, що ми є унікальною освітньою бізнес-платформою не тільки в нашій країні, але й за її межами. Наші експерти розробили більше 2 тисяч освітніх програм та стандартів, сприяли навчанню та розвитку понад 219 тис. спеціалістів – не тільки співробітників ДТЕК, але й також представників інших провідних компаній та громадських організацій. У співробітництві з п’ятьма бізнес-школами світового рівня, Academy DTEK застосовує у своїй роботі найновітніші практики та підходи, роблячи свій внесок у трансформацію системи освіти та розвиток людського потенціалу України», – відмітив Олександр Кучеренко, директор зі сталого розвитку ДТЕК.

Переможці конкурсу будуть визначені 7-9 травня у Сан-Паулу, Бразилія. Окрім загальної номінації, корпоративні університети також змагаються за звання кращого у номінаціях «Бізнес-внесок», «Культура», «Корпоративна відповідальність», «Брендінг», «Інновації», «Технологія року».

Global CCU (Глобальна асоціація корпоративних університетів) створена у 2005 році та об’єднує корпоративні університети провідних компаній з понад 50 країн світу. Academy DTEK – єдиний представник України в Global CCU.

Довідка

ДТЕК — стратегічний холдинг, що розвиває бізнес в енергетичній галузі. На підприємствах компанії працюють 73 тис. осіб. Генеральний директор ДТЕК — Максим Тімченко.
Підприємства ДТЕК ведуть видобуток вугілля та природного газу, виробляють електроенергію на станціях теплової та відновлюваної енергетики, постачають тепло й електроенергію кінцевим споживачам і надають енергосервісні послуги. Безпосереднє управління виробничими підприємствами в кожному з напрямів бізнесу здійснюють операційні компанії.
Виробничі показники ДТЕК за 2017 рік: видобуток вугілля — 27,7 млн тонн, видобуток природного газу — 1 655 млн куб. метрів, виробництво (відпуск) електроенергії — 37,1 млрд кВт∙год, з яких 637,8 млн кВт∙год забезпечили станції відновлюваної енергетики; передавання електроенергії мережами — 43,2 млрд кВт∙год.
Входить до складу фінансово-промислової групи SCM, акціонером якої є Рінат Ахметов.
Додаткова інформація: https://dtek.com/ua/
Дізнатися, які проекти соціального партнерства реалізуються в містах діяльності підприємств ДТЕК, й отримати докладний звіт про статус їх виконання ви можете на сайті http://spp-dtek.com.ua/uk/

Департамент із корпоративних комунікацій
ДТЕК

Реформа, яка торкнеться кожного.
Що ти про неї знаєш?