Додзвонитися стане простіше: ДТЕК Дніпровські електромережі розширив канали комунікації для клієнтів

Теплова енергетика07 Березень 2019

ДТЕК Дніпровські електромережі поліпшить якість обслуговування клієнтів і розширить способи комунікацій. З 11 березня 2019 року компанія оновить контактні лінії свого колл-центру. Жителі Дніпра та області можуть зв’язатися з компанією за оновленими номерами телефонів.

Додзвонитися в колл-центр ДТЕК Дніпровські електромережі можна буде за трьома телефонними лініями:   056) 790-99-00, (066) 790-99-00, (067) 790-99-00. Клієнти зможуть вибрати – який спосіб зв’язку для них краще: стаціонарний або мобільний. За цими телефонами можна залишити заявку на ремонт або приєднання, проконсультуватися з усього спектру послуг, які надає ДТЕК Дніпровські електромережі (Оператор системи розподілу).

«ДТЕК Дніпровські електромережі – сучасна кампанія, яка слідує останнім трендам цифрових технологій. Оператори нашого колл-центру щодня приймають до 9 тисяч дзвінків від клієнтів, пов’язаних з питаннями електропостачання. При цьому більше 80% з них відбуваються з мобільних телефонів і тільки 10% – з міських. Ми ставимо завдання збільшити доступність компанії, кількість каналів взаємодії та підвищити їх зручність. Тому відкриваємо кілька нових телефонних ліній, за якими жителі області можуть зв’язатися з нами з усіх питань », – сказала керівник департаменту з обслуговування клієнтів ДТЕК Дніпровські електромережі Олена Лабога.

З 11 березня 2019 року колишній номер колл-центру 0 800 500 444 анулюється і діяти вже не буде. Крім колл-центру, залишати заявки, пов’язані з якістю і надійністю електропостачання, термінами приєднань до електромереж, можна в особистих повідомленнях на  офіційній сторінці ДТЕК Дніпровські електромережі  в соціальній мережі Facebook.

Крім того, через сайт компанії doe.com.ua можна оформити Заявку на підключення до електромереж . Також працює Особистий кабінет клієнта , де можна перевірити наявність заборгованості за 2018 рік.

Нагадаємо, що з 1 січня 2019 відповідно до Закону «Про ринок електричної енергії» в Україні почалося реформа ринку електроенергії. Енергопослуги клієнтам відтепер надають різні компанії – оператор систем розподілу (ДТЕК Дніпровські електромережі) і компанії-постачальники *.

Оператор системи розподілу ДТЕК Дніпровські електромережі:

• Забезпечує якість і надійність електропостачання
  • Управляє системою розподілу
  • Експлуатує і ремонтує електричні лінії, підстанції і т.д.
  • Займається питаннями приєднання споживачів до електромереж і обмежує електропостачання
  • Встановлює лічильники електроенергії

Всі питання, пов’язані зі споживанням і розрахунками за електроенергію з 1 січня 2019 року, слід адресувати постачальнику електроенергії .

* До 31.12.2020 відповідно до Закону «Про ринок електричної енергії» функції постачальника універсальних послуг в Дніпропетровській області виконує компанія Дніпровські енергетичні послуги .

Довідка

ДТЕК — стратегічний холдинг, що розвиває бізнес в енергетичній галузі. На підприємствах компанії працюють 73 тис. осіб. Генеральний директор ДТЕК — Максим Тімченко.
Підприємства ДТЕК ведуть видобуток вугілля та природного газу, виробляють електроенергію на станціях теплової та відновлюваної енергетики, постачають тепло й електроенергію кінцевим споживачам і надають енергосервісні послуги. Безпосереднє управління виробничими підприємствами в кожному з напрямів бізнесу здійснюють операційні компанії.
Виробничі показники ДТЕК за 2017 рік: видобуток вугілля — 27,7 млн тонн, видобуток природного газу — 1 655 млн куб. метрів, виробництво (відпуск) електроенергії — 37,1 млрд кВт∙год, з яких 637,8 млн кВт∙год забезпечили станції відновлюваної енергетики; передавання електроенергії мережами — 43,2 млрд кВт∙год.
Входить до складу фінансово-промислової групи SCM, акціонером якої є Рінат Ахметов.
Додаткова інформація: https://dtek.com/ua/
Дізнатися, які проекти соціального партнерства реалізуються в містах діяльності підприємств ДТЕК, й отримати докладний звіт про статус їх виконання ви можете на сайті http://spp-dtek.com.ua/uk/

Департамент із корпоративних комунікацій
ДТЕК

Реформа, яка торкнеться кожного.
Що ти про неї знаєш?