Директором ДТЕК ЕСКО призначено Євгена Бушму

ДТЕК07 Липень 2017

Директором енергосервісної компанії ДТЕК ЕСКО призначено Євгена Бушму, який до цього обіймав посаду комерційного директора Київенерго. Роман Федорченко, який обіймав раніше посаду директора ДТЕК ЕСКО, прийняв рішення продовжити кар’єру поза компанією ДТЕК.

Директором ДТЕК ЕСКО призначено Євгена Бушму

Євген Бушма закінчив КПІ за спеціальністю інженер у галузі електроніки та телекомунікацій. Кар’єру почав у ЗАТ «Український мобільний зв’язок», потім працював ПАТ «Укртелеком» і ТОВ «Воля кабель». З 2014 року на посаді комерційного директора Євген Бушма відповідав за обслуговування клієнтів Київенерго, створення нових сервісів, брав участь у робочій групі з адаптації компанії до реформи ринку електроенергії.

«На сьогодні ДТЕК ЕСКО — це команда експертів, яка успішно реалізувала на практиці модель послуги енергосервісу з економією від 30% до 90% енергоресурсів. З липня цього року ДТЕК ЕСКО почне продажу роздрібних продуктів — енергоощадних товарів. Ми вдячні Роману Федорченку за його внесок у розвиток ДТЕК як європейської компанії, що інвестує в енергоефективність своїх клієнтів. Завданнями Євгена Бушми стануть масштабування моделі енергосервісу, розвиток клієнтської бази і продажів, створення нових послуг і продуктів для економії енергії. Ми хочемо, щоб ДТЕК був лідером у сфері енергоефективності в Україні», — сказав генеральний директор ДТЕК Максим Тімченко.

Довідка

ДТЕК — стратегічний холдинг, що розвиває бізнес в енергетичній галузі. На підприємствах компанії працюють 73 тис. осіб. Генеральний директор ДТЕК — Максим Тімченко.
Підприємства ДТЕК ведуть видобуток вугілля та природного газу, виробляють електроенергію на станціях теплової та відновлюваної енергетики, постачають тепло й електроенергію кінцевим споживачам і надають енергосервісні послуги. Безпосереднє управління виробничими підприємствами в кожному з напрямів бізнесу здійснюють операційні компанії.
Виробничі показники ДТЕК за 2017 рік: видобуток вугілля — 27,7 млн тонн, видобуток природного газу — 1 655 млн куб. метрів, виробництво (відпуск) електроенергії — 37,1 млрд кВт∙год, з яких 637,8 млн кВт∙год забезпечили станції відновлюваної енергетики; передавання електроенергії мережами — 43,2 млрд кВт∙год.
Входить до складу фінансово-промислової групи СКМ, акціонером якої є Рінат Ахметов.
Додаткова інформація: https://dtek.com/ua/
Дізнатися, які проекти соціального партнерства реалізуються в містах діяльності підприємств ДТЕК, й отримати докладний звіт про статус їх виконання ви можете на сайті http://spp-dtek.com.ua/uk/

Департамент із корпоративних комунікацій
ДТЕК

Що ти знаєш про майбутнє енергетики України?