Директором ДТЕК ЕСКО призначено Євгена Бушму

ДТЕК07 Липень 2017

Директором енергосервісної компанії ДТЕК ЕСКО призначено Євгена Бушму, який до цього обіймав посаду комерційного директора Київенерго. Роман Федорченко, який обіймав раніше посаду директора ДТЕК ЕСКО, прийняв рішення продовжити кар’єру поза компанією ДТЕК.

Євген Бушма закінчив КПІ за спеціальністю інженер у галузі електроніки та телекомунікацій. Кар’єру почав у ЗАТ «Український мобільний зв’язок», потім працював ПАТ «Укртелеком» і ТОВ «Воля кабель». З 2014 року на посаді комерційного директора Євген Бушма відповідав за обслуговування клієнтів Київенерго, створення нових сервісів, брав участь у робочій групі з адаптації компанії до реформи ринку електроенергії.

«На сьогодні ДТЕК ЕСКО — це команда експертів, яка успішно реалізувала на практиці модель послуги енергосервісу з економією від 30% до 90% енергоресурсів. З липня цього року ДТЕК ЕСКО почне продажу роздрібних продуктів — енергоощадних товарів. Ми вдячні Роману Федорченку за його внесок у розвиток ДТЕК як європейської компанії, що інвестує в енергоефективність своїх клієнтів. Завданнями Євгена Бушми стануть масштабування моделі енергосервісу, розвиток клієнтської бази і продажів, створення нових послуг і продуктів для економії енергії. Ми хочемо, щоб ДТЕК був лідером у сфері енергоефективності в Україні», — сказав генеральний директор ДТЕК Максим Тімченко.

Довідка

ДТЕК — стратегічний холдинг, що розвиває чотири напрями бізнесу в енергетичній галузі. На підприємствах компанії працюють 75 тис. осіб. Генеральний директор ДТЕК — Максим Тімченко.

Підприємства ДТЕК ведуть видобуток вугілля та природного газу, виробляють електроенергію на станціях теплової та відновлюваної енергетики, постачають тепло й електроенергію кінцевим споживачам і надають енергосервісні послуги. Безпосередньо виробничими підприємствами в кожному з напрямів бізнесу керують 4 операційні компанії — ДТЕК Енерго,ДТЕК ВДЕ, ДТЕК Нафтогаз і ДТЕК ЕСКО.

Виробничі показники ДТЕК за 2016 рік: видобуток вугілля сягнув 31,3 млн тонн, видобуток природного газу — 1,6 млрд куб. метрів, виробництво (відпуск) електроенергії — 40,1 млрд кВт∙год, з яких 608,4 млн кВт∙год забезпечила Ботієвська вітрова електростанція; передавання електроенергії мережами — 45,8 млрд кВт∙год.

Входить до складу фінансово-промислової групи СКМ, акціонером якої є Рінат Ахметов.

Додаткова інформація: www.dtek.com

Дізнатися, які проекти соціального партнерства реалізуються в містах діяльності підприємств ДТЕК, й отримати докладний звіт про статус їх виконання ви можете на сайті www.spp-dtek.com.ua

Що ти знаєш про майбутнє України?