Червоноград став 12-м містом для проекту «Давай, грай!»: діти будуть безкоштовно займатися футболом

ДТЕК02 Жовтня 2018

Фізичний розвиток та фан «гри мільйонів» отримають діти в Червонограді. 29 вересня ФК Шахтар та компанія ДТЕК презентували у місті всеукраїнський проект з аматорського футболу «Давай, грай!». Червоноград став дванадцятим містом України в якому запрацював проект. До участі запрошені хлопчики та дівчатка від 7 до 12 років. Всі учасники проекту будуть займатися футболом безкоштовно.

Червоноград став 12-м містом для проекту «Давай, грай!»:  діти будуть безкоштовно займатися футболом

Для майбутніх чемпіонів ФК Шахтар та ДТЕК створили найкращі умови. Юні футболісти будуть регулярно тренуватися та приймати участь в змаганнях. А їхні тренери-волонтери отримають професійну підготовку, стажування та майстер-класи з європейськими фахівцями. Окрім того, спортсменів забезпечать усім необхідним інвентарем та екіпіруванням.

Генеральний директор ПАТ «ДТЕК Західенерго» Олег Таращук:

«Спорт змалечку загартовує дітей та дає міцну основу для особистої реалізації в майбутньому. Саме це є одним з завдань проекту «Давай, грай!». На реалізцію проекту по всій країні компанія ДТЕК в 2018 році спрямувала 7,6 млн грн. Своїм внеском ми робимо щасливими багатьох дітей та їх батьків, що важливо для благополуччя суспільства».

Наразі до проекту у Червонограді приєдналося 60 дітей. Тренером-адміністратором проекту у м. Червоноград став Василь Гавалко, який в подальшому приєднається до команди тренерів проекту та зможе пройти спеціальну підготовку від ФК «Шахтар».

В’ячеслав Шевчук, з 2000 по 2016 гравець ФК «Шахтар» та збірної України з футболу:

«Футбол - найпопулярніший вид спорту в Україні, яким тисячі хлопців та дівчат хочуть займатися змалечку. Саме тому «Шахтар» продовжує розширювати географію проекту «Давай, грай!». Тепер він і в Червонограді. Завдяки плідному партнерству з ДТЕК клуб дає можливість діткам тричі на тиждень, якісно і безкоштовно тренуватися в рідному місті і розвивати футбол на західній Україні».

Голова Львівської обласної ради Ганущин Олександр:

"У червні ми підписали меморандум про реалізацію проекту «Давай, грай» на Львівщині. А вже сьогодні, на початку осені, в рамках проекту ми відкриваємо новий сучасний футбольний майданчик у м. Червоноград. Важливо, що діти тут не лише гратимуть у футбол, а вдосконалюватимуть свою майстерність під час стажувань і майстер-класів з європейськими фахівцями. Дякую за розвиток масового дитячого футболу в Україні, зокрема за нові можливості для діток нашої області!

Принагідно додам, що на Львівщині діє обласна програма «Спортивний майданчик», яка, до речі, стала поштовхом до появи відповідної загальнодержавної програми.

Відтак цьогоріч спільними зусиллями в області облаштуємо майже 100 спортивних об’єктів. Упевнений, що футбольні поля Львівщини невдовзі подарують світові нових П’ятових, Марлосів, Мессі, Роналду, Модричів!"

Запис на тренування продовжується за номером 067 908 81 28

Довідка

ДТЕК — стратегічний холдинг, що розвиває бізнес в енергетичній галузі. На підприємствах компанії працюють 73 тис. осіб. Генеральний директор ДТЕК — Максим Тімченко.
Підприємства ДТЕК ведуть видобуток вугілля та природного газу, виробляють електроенергію на станціях теплової та відновлюваної енергетики, постачають тепло й електроенергію кінцевим споживачам і надають енергосервісні послуги. Безпосереднє управління виробничими підприємствами в кожному з напрямів бізнесу здійснюють операційні компанії.
Виробничі показники ДТЕК за 2017 рік: видобуток вугілля — 27,7 млн тонн, видобуток природного газу — 1 655 млн куб. метрів, виробництво (відпуск) електроенергії — 37,1 млрд кВт∙год, з яких 637,8 млн кВт∙год забезпечили станції відновлюваної енергетики; передавання електроенергії мережами — 43,2 млрд кВт∙год.
Входить до складу фінансово-промислової групи СКМ, акціонером якої є Рінат Ахметов.
Додаткова інформація: https://dtek.com/ua/
Дізнатися, які проекти соціального партнерства реалізуються в містах діяльності підприємств ДТЕК, й отримати докладний звіт про статус їх виконання ви можете на сайті http://spp-dtek.com.ua/uk/

Департамент із корпоративних комунікацій
ДТЕК

Що ти знаєш про майбутнє енергетики України?