Олександр Полосін призначений директором з внутрішнього аудиту ДТЕК

ДТЕК04 квітня 2019

Напрямок з корпоративного внутрішнього аудиту ДТЕК очолив Олександр Полосін.

Олександр Полосін призначений директором з внутрішнього аудиту ДТЕК

«Українська енергетика знаходиться напередодні запровадження ринку. Конкуренція – ключовий виклик, який повинні зустріти українські енергокомпанії. У цих умовах бізнесу важливо поліпшувати якість корпоративного управління, підвищувати швидкість та ефективність прийняття рішень. Функція внутрішнього аудиту працює на постійне вдосконалення бізнес-процесів ДТЕК, ефективне використання ресурсів, безперервний пошук внутрішніх резервів для підвищення ефективності. З огляду на період трансформацій, в якому знаходиться українська енергетика, внутрішній аудит набуває додаткової важливості. Під керівництвом Олександра Полосіна, який працює в ДТЕК з моменту заснування, компанія продовжить розвивати функцію внутрішнього аудиту відповідно європейським практикам й очікуванням наших партнерів та інвесторів», – сказав генеральний директор ДТЕК Максим Тімченко.

Олександр Полосін закінчив Донецький державний університет за спеціальністю «Фінанси та кредит». Працює в ДТЕК з 2005 року, пройшов шлях від заступника керівника контрольно-ревізійного управління до керівника департаменту з корпоративного внутрішнього аудиту, головного внутрішнього аудитора компанії.

Під керівництвом Олександра Полосіна, внутрішній аудит ДТЕК першим в Україні серед промислових компаній пройшов зовнішню оцінку на відповідність стандартам IIA (Міжнародний Інститут внутрішніх аудиторів).

«Завдання внутрішнього аудиту – надавати допомогу в налаштуванні внутрішніх процесів. Без злагодженої, чіткої роботи кожного підрозділу неможливо говорити про розвиток компанії в цілому, особливо в умовах глибинних змін ринку. Сьогодні в нашій команді зібралися одні з кращих фахівців з аудиту в Україні, які здатні зробити відчутний внесок в ефективність роботи ДТЕК», – додав Олександр Полосін.

Довідка

ДТЕК — стратегічний холдинг, що розвиває бізнес в енергетичній галузі. На підприємствах компанії працюють 73 тис. осіб. Генеральний директор ДТЕК — Максим Тімченко.
Підприємства ДТЕК ведуть видобуток вугілля та природного газу, виробляють електроенергію на станціях теплової та відновлюваної енергетики, постачають тепло й електроенергію кінцевим споживачам і надають енергосервісні послуги. Безпосереднє управління виробничими підприємствами в кожному з напрямів бізнесу здійснюють операційні компанії.
Виробничі показники ДТЕК за 2017 рік: видобуток вугілля — 27,7 млн тонн, видобуток природного газу — 1 655 млн куб. метрів, виробництво (відпуск) електроенергії — 37,1 млрд кВт∙год, з яких 637,8 млн кВт∙год забезпечили станції відновлюваної енергетики; передавання електроенергії мережами — 43,2 млрд кВт∙год.
Входить до складу фінансово-промислової групи SCM, акціонером якої є Рінат Ахметов.
Додаткова інформація: https://dtek.com/ua/
Дізнатися, які проекти соціального партнерства реалізуються в містах діяльності підприємств ДТЕК, й отримати докладний звіт про статус їх виконання ви можете на сайті http://spp-dtek.com.ua/uk/

Департамент із корпоративних комунікацій
ДТЕК

Реформа, яка торкнеться кожного.
Що ти про неї знаєш?