Академія ДТЕК спільно з INSEAD, бізнес-школою № 1 у світі, буде навчати українських менеджерів

ДТЕК10 Липень 2017

Академія ДТЕК і французька бізнес-школа INSEAD домовилися про розробку та впровадження спільних навчальних програм в Україні. Про це йдеться в підписаному сторонами меморандумі. INSEAD займає перше місце в рейтингу бізнес-шкіл світу, складеному Financial Times.

«В основі нашої співпраці будуть методики INSEAD, використовувані для навчання управлінців відомих міжнародних компаній. А багаторічний досвід роботи Академії ДТЕК дасть змогу враховувати в навчанні виклики та потреби вітчизняного бізнесу, — розповідає Євген Бондаренко, директор Академії ДТЕК. — Фокус навчальних програм буде на розвитку ключових менеджерських навичок: створення успішної команди, вміння критично мислити та бачити можливості, прийняття рішень у складних ситуаціях. Це ті якості, які сьогодні вкрай необхідні для підвищення конкурентоспроможності кожної компанії й України загалом».

Крім спільних навчальних програм, французька та українська школи планують розвивати ще два ключові напрями:

• розробка бізнес-кейсів для навчальних програм INSEAD. Завдяки Академії ДТЕК практичний досвід українських компаній буде використовуватися для навчання менеджерів у всьому світі;
  • проведення відкритих майстер-класів викладачами INSEAD на майданчику Академії ДТЕК. Ключовими темами стануть розвиток лідерських, інноваційних і трансформаційних якостей.

«Ми раді наданій можливості стати ближчими українським компаніям. Сподіваємося, наша ініціатива з Академією ДТЕК стане майданчиком для вирощування управлінців нового покоління, здатних успішно працювати в умовах глобальних змін, — каже Стефан Гранд-Шавін (Stephane Grand-Chavin), партнер із розвитку бізнесу та директор напряму Executive Education INSEAD. — Нас також надихає, що в цьому проекті ми будемо і вчити, і вчитися. Завжди важливо отримувати новий досвід і транслювати його своїм слухачам».

Довідка

ДТЕК — стратегічний холдинг, що розвиває бізнес в енергетичній галузі. На підприємствах компанії працюють 73 тис. осіб. Генеральний директор ДТЕК — Максим Тімченко.
Підприємства ДТЕК ведуть видобуток вугілля та природного газу, виробляють електроенергію на станціях теплової та відновлюваної енергетики, постачають тепло й електроенергію кінцевим споживачам і надають енергосервісні послуги. Безпосереднє управління виробничими підприємствами в кожному з напрямів бізнесу здійснюють операційні компанії.
Виробничі показники ДТЕК за 2017 рік: видобуток вугілля — 27,7 млн тонн, видобуток природного газу — 1 655 млн куб. метрів, виробництво (відпуск) електроенергії — 37,1 млрд кВт∙год, з яких 637,8 млн кВт∙год забезпечили станції відновлюваної енергетики; передавання електроенергії мережами — 43,2 млрд кВт∙год.
Входить до складу фінансово-промислової групи SCM, акціонером якої є Рінат Ахметов.
Додаткова інформація: https://dtek.com/ua/
Дізнатися, які проекти соціального партнерства реалізуються в містах діяльності підприємств ДТЕК, й отримати докладний звіт про статус їх виконання ви можете на сайті http://spp-dtek.com.ua/uk/

Департамент із корпоративних комунікацій
ДТЕК

Реформа, яка торкнеться кожного.
Що ти про неї знаєш?