меню

Учасники Молодіжного руху ДТЕК пробігли 900 км на підтримку Цілей сталого розвитку

25 вересня – в п'яту річницю прийняття Генеральною Асамблеєю ООН сімнадцяти Цілей сталого розвитку – відбувся віртуальний благодійний забіг SDGRelay. Молодіжний рух ДТЕК взяв участь в марафоні: понад 200 співробітників, 48 команд з 19 міст України пробігли 900 км.

Для участі в естафеті ДТЕК зібрав 48 команд з Києва, Полтави, Маріуполя, Дніпра, Запоріжжя, Павлограду, Тернівки, Львова, Добротвора, Краматорська, Слов'янська, Ладижина, Добропілля, Білозерська, Щастя, Курахово, Білицького, Харкова, Дружківки.

Мета естафети SDG Relay – підвищити обізнаність щодо Цілей сталого розвитку в Україні та соціальної відповідальності бізнесу. ДТЕК поділяє цінності суспільства, піклується про майбутнє України, підтримує талановиту молодь.

«Компанія ДТЕК націлена на довгостроковий стійкий розвиток. Наша Стратегія ESG базується на Цілях сталого розвитку ООН. На власному досвіді ДТЕК прагне продемонструвати, що український бізнес може бути соціально-відповідальним. Ми впевнені, що трансформації цінностей і корпоративної культури окремого бізнесу недостатньо для трансформації країни, тому чим більше бізнеси будуть змінюватися, чим більше бізнесів будуть відкритими і соціально відповідальними, тим активніше країна зможе боротися з глобальними викликами та вирішувати локальні проблеми. Це важливо донести як іншим українським компаніям, так і міжнародним партнерам, щоб сприяти підвищенню інвестиційної привабливості України і досягненню Україною Цілей сталого розвитку. Компанія ДТЕК вирішила взяти участь в SDG RELAY 2020, оскільки ця ініціатива популяризує Цілі сталого розвитку ООН, які дають можливість об'єднатися заради досягнення реальних змін до 2030 року», – зазначає директор з питань сталого розвитку ДТЕК Олександр Кучеренко.

Всі зібрані кошти організатори спрямують на розробку, реалізацію та розширення навчальних програм світового рівня з підприємництва для української молоді, яка завдяки своїм ідеям і амбіціям має намір сприяти досягненню Цілей сталого розвитку.

«Для того щоб у людства був шанс досягти Цілей сталого розвитку всього за 10 років, діяти потрібно прямо зараз, впроваджуючи інноваційні рішення і об'єднуючись партнерством! Ми надзвичайно раді штормовій підтримці SDG RELAY від бізнесу, навчальних закладів, громадських організацій і віримо, що разом ми зможемо розвивати українські інновації, які змінять нашу країну на краще і допоможуть в досягненні Цілей сталого розвитку до 2030 року» – коментує засновниця SDG RELAY від ГО стартап Київ Алевтина Пабст.