ДТЕК Нафтогаз підтвердив відповідність міжнародним стандартам промислової безпеки та охорони навколишнього середовища

ДТЕК06 Жовтня 2020

ПрАТ «Нафтогазвидобування», видобувний актив ДТЕК Нафтогаз, успішно пройшло наглядовий аудит і підтвердило відповідність своєї газовидобувної діяльності міжнародним стандартам в сфері промислової безпеки та охорони навколишнього середовища OHSAS: 18001 (ISO 45001: 2018), ISO 14001:2015. Оцінку проводили представники англійського сертифікаційного органу Certification International (UK) Ltd.

В ході аудиту оцінювалася ефективність системи управління охороною праці та промисловою безпекою, а також системи екологічного менеджменту як на рівні підприємства в цілому, так і в окремих структурних підрозділах.

За підсумками аудиту отримано позитивну аудиторську оцінку і підтверджено відповідність виробництва «Нафтогазвидобування» вимогам стандартів ISO 14001:2015, OHSAS: 18001 (ISO 45001:2018). Компанія отримає сертифікат за стандартом ISO 45001:2018 до 11 березня 2021 року.

ДТЕК – найбільший приватний інвестор в енергетику України.

Група розвиває бізнеси з видобування природного газу та вугілля, відновлюваної та теплової генерації електроенергії, розподілу та постачання електроенергії електромережами, постачання електроенергії клієнтам, впровадження енергоефективних рішень, зарядці електромобілів.

У 2019 році капітальні вкладення ДТЕК становили 23 млрд грн, податкові відрахування – 23,4 млрд грн. У ДТЕК працюють 70 тис. співробітників.100% компанії належить SCM Limited. Кінцевим бенефіціаром є Рінат Ахметов.

Департамент із корпоративних комунікацій
ДТЕК