Let’s imagine. Майбутнє бізнесу

ДТЕК17 червня 2020

Вже сьогодні, 17 червня о 18:00 відбудеться онлайн-дискусія «Let’s imagine. Майбутнє бізнесу», за участі спікерів з компаній ДТЕК, Vodafone, МХП та Materialise про те, яким буде майбутнє їхнього бізнесу.

Let’s imagine. Майбутнє бізнесу

Спікери:

Емануеле Вольпе, Chief Innovation Officer, DTEK. 10 років працював в глобальній̆ енергетичній̆ компанії̈ Enel. Займається інноваціями понад 5 років.

Микола Такзей, Chief Innovation Officer, МХП, фаундер та CEO BRAINTUITION - децентралізованої консалтингової компанії̈. Обіймав посади Директора з маркетингу в Philip Morris International і Директора Глобального інноваційного центру в Тель-Авіві, Ізраїль.

Олена Антоненко, Генеральний̆ Менеджер Materialise Україна. Має успішний 15-річний досвід управління в міжнародних компаніях.

Максим Дзюба, керівник команди по впровадженню інноваційних проектів Vodafone Україна.

Модератор: Андрій Сагун, автор і менеджер проекту ID.School (3–модульна програма, заснована на досвіді впровадження інновацій̆ ДТЕК), ключова область експертизи - інновації̈ та впровадження змін.

На що спираються компанії в розробці інновацій: на клієнтів, нові бізнес-моделі чи технології? Як зчитувати інформацію на ринку про те, що у клієнтів у сфері бізнес-моделей чи технологій відбуваються зміни? Якими бачать свої компанії у майбутньому? Які інші компанії є взірцем інноваційності на своїх ринках?

Реєструйтеся і дізнаєтеся уже сьогодні о 18:00: https://zfrmz.com/fzM7JFT4azqXBu6W1tT9

ДТЕК – найбільший приватний інвестор в енергетику України.

Група розвиває бізнеси з видобування природного газу та вугілля, відновлюваної та теплової генерації електроенергії, розподілу та постачання електроенергії електромережами, постачання електроенергії клієнтам, впровадження енергоефективних рішень, зарядці електромобілів.

У 2019 році капітальні вкладення ДТЕК становили 23 млрд грн, податкові відрахування – 23,4 млрд грн. У ДТЕК працюють 70 тис. співробітників.100% компанії належить SCM Limited. Кінцевим бенефіціаром є Рінат Ахметов.

Департамент із корпоративних комунікацій
ДТЕК