ДТЕК вітає усіх українців з Днем Європи!

ДТЕК16 Травень 2020

ДТЕК вітає усіх українців з Днем Європи!

Країна відзначає це свято щорічно, у третю суботу травня, як день спільних цінностей та єдності всіх європейський націй. На жаль, цього року через пандемію #COVID19 у Києві не облаштоване традиційне «Європейське містечко», за сприяння Представництва ЄС в Україні.

Так було усі сімнадцять років поспіль, відколи Україна почала відзначати це свято разом з усіма європейськими країнами. Але і сьогодні кожен може підтвердити, ми - частина європейської родини. Стратегічний курс держави на членство в ЄС, впровадження європейських норм та стандартів, зокрема, в енергетичній сфері – це обраний нами шлях розвитку. Віримо, що створення повноцінних ринків природного газу та електроенергії в Україні, відповідно до законодавства ЄС – справа найближчого часу.

ДТЕК, як найбільший приватний енергетичний холдинг України, прагне стати повноцінним гравцем європейського енергетичного ринку, підтримує європейські підходи до ефективного використання енергоресурсів та енергозбереження. Ми працюємо над поліпшенням енергетичної та екологічної безпеки, відколи Цілі сталого розвитку ООН стали нашими цілями. Компанія інтегрувала підходи збереження екосистеми в свою стратегію розвитку ESG. Адже європейські підходи це перш за все про цінності кожної компанії і держави в цілому.

Зі святом, друзі, з Днем Європи!

ДТЕК – найбільший приватний інвестор в енергетику України.

Група розвиває бізнеси з видобування природного газу та вугілля, відновлюваної та теплової генерації електроенергії, розподілу та постачання електроенергії електромережами, постачання електроенергії клієнтам, впровадження енергоефективних рішень, зарядці електромобілів.

У 2019 році капітальні вкладення ДТЕК становили 23 млрд грн, податкові відрахування – 23,4 млрд грн. У ДТЕК працюють 70 тис. співробітників.100% компанії належить SCM Limited. Кінцевим бенефіціаром є Рінат Ахметов.

Департамент із корпоративних комунікацій
ДТЕК