ДТЕК переміг у двох номінаціях рейтингу якості управління корпоративною репутацією «Репутаційні АКТИВісти»

ДТЕК10 Березень 2020

5 березня на церемонії нагородження переможців VI Національного рейтингу якості управління корпоративною репутацією «Репутаційні АКТИВісти» ДТЕК отримав нагороди за перші місця одразу в двох номінаціях: ПЕК – генерація електроенергії і ПЕК – видобуток нафти, газу і вугілля. ДТЕК третій рік поспіль займає лідируючі позиції в рейтингу.

Рейтинг якості управління корпоративною репутацією «Репутаційні АКТИВістів» був задуманий як спосіб висловити суспільне визнання компаніям, які досягли високих результатів у цій сфері. Він складається на підставі оцінки діяльності номінантів незалежними експертами за такими критеріями, як репутаційна стабільність, іміджевий капітал і КСВ, медійна активність, інноваційний підхід, якість антикризових комунікацій. У цьому році для участі в рейтингуванні було відібрано понад 700 компаній з 40 галузей, які оцінювали понад 100 експертів.

Олександр Шевельов, керівник відділу комунікацій ДТЕК Нафтогаз зазначив, що висока оцінка в управлінні репутацією – заслуга всього колективу компанії. «На корпоративну репутацію впливає безліч факторів. Це економічна ефективність, впровадження інновацій, відповідальний підхід до виробництва, дотримання екологічних норм, реалізація соціальних проєктів в регіонах присутності, створення гідних умов праці. Ми досягаємо цих цілей завдяки залученню кожного співробітника. І ці фактори не тільки створюють міцну репутацію компанії, але і стають запорукою успіху нашого бізнесу».

«Ми дуже раді, що нашу компанію оцінили незалежні експерти в рейтингу «Репутаційні АКТИВісти-2020», – прокоментував нагородження Віктор Зінченко, керівник департаменту корпоративних комунікацій ДТЕК Енерго.  - З самого початку своєї діяльності ДТЕК дотримується принципів партнерства з суспільством і державою. Ми розуміємо, що великі проєкти успішно реалізуються у відносинах довіри, і це дає поштовх до розвитку міст і регіонів, в яких працюють наші підприємства, а значить і в цілому країни. Понад $ 10 млрд ДТЕК інвестував у проєкти енергетики та сталого розвитку. Ми віримо, що правильне управління репутацією допомагає бізнесу відповідати на найскладніші виклики сучасності і переживати непрості часи».

ДТЕК – найбільший приватний інвестор в енергетику України.

Група розвиває бізнеси з видобування природного газу та вугілля, відновлюваної та теплової генерації електроенергії, розподілу та постачання електроенергії електромережами, постачання електроенергії клієнтам, впровадження енергоефективних рішень, зарядці електромобілів.

У 2019 році капітальні вкладення ДТЕК становили 23 млрд грн, податкові відрахування – 23,4 млрд грн. У ДТЕК працюють 70 тис. співробітників.100% компанії належить SCM Limited. Кінцевим бенефіціаром є Рінат Ахметов.

Департамент із корпоративних комунікацій
ДТЕК