Директором ДТЕК ЕСКО призначено Євгена Бушму

ДТЕК07 Липень 2017

Директором енергосервісної компанії ДТЕК ЕСКО призначено Євгена Бушму, який до цього обіймав посаду комерційного директора Київенерго. Роман Федорченко, який обіймав раніше посаду директора ДТЕК ЕСКО, прийняв рішення продовжити кар’єру поза компанією ДТЕК.

Директором ДТЕК ЕСКО призначено Євгена Бушму

Євген Бушма закінчив КПІ за спеціальністю інженер у галузі електроніки та телекомунікацій. Кар’єру почав у ЗАТ «Український мобільний зв’язок», потім працював ПАТ «Укртелеком» і ТОВ «Воля кабель». З 2014 року на посаді комерційного директора Євген Бушма відповідав за обслуговування клієнтів Київенерго, створення нових сервісів, брав участь у робочій групі з адаптації компанії до реформи ринку електроенергії.

«На сьогодні ДТЕК ЕСКО — це команда експертів, яка успішно реалізувала на практиці модель послуги енергосервісу з економією від 30% до 90% енергоресурсів. З липня цього року ДТЕК ЕСКО почне продажу роздрібних продуктів — енергоощадних товарів. Ми вдячні Роману Федорченку за його внесок у розвиток ДТЕК як європейської компанії, що інвестує в енергоефективність своїх клієнтів. Завданнями Євгена Бушми стануть масштабування моделі енергосервісу, розвиток клієнтської бази і продажів, створення нових послуг і продуктів для економії енергії. Ми хочемо, щоб ДТЕК був лідером у сфері енергоефективності в Україні», — сказав генеральний директор ДТЕК Максим Тімченко.

ДТЕК – найбільший приватний інвестор в енергетику України.
Група розвиває бізнеси з видобування природного газу та вугілля, відновлюваної та теплової генерації електроенергії, розподілу електроенергії електромережами, постачання електроенергії клієнтам, впровадження енергоефективних рішень, зарядці електромобілів. У 2018 році капітальні вкладення ДТЕК становили 20 млрд грн, податкові відрахування – 27 млрд грн. У ДТЕК працюють 80 тис. співробітників. 100% компанії належить SCM Limited. Кінцевим бенефіціаром є Рінат Ахметов.

Департамент із корпоративних комунікацій
ДТЕК

Реформа, яка торкнеться кожного.
Що ти про неї знаєш?