#БатькиВДОМА: зірки ТБ попросили літніх українців суворо дотримуватися карантину

ДТЕК30 Березень 2020

Фонд Ріната Ахметова спільно з телеканалом «Україна» випустили серію роликів, які закликають людей похилого віку дотримуватися правила номер один під час карантину – залишатися вдома. У роликах під загальною назвою #БатькиВДОМА беруть участь ведучі телеканалу «Україна»  – амбасадори Фонду Ріната Ахметова – Ігор Пупков, Олег Панюта та Григорій Герман.

– Моя мама завжди зі мною розмовляє і майже цілує екран, коли я в ефірі. Сумує, тому що ми на відстані. Цей ролик присвячується всім мамам, – написав ведучий програми «Сьогодні» Ігор Пупков, презентуючи на своїй сторінці в Facebook ролик із собою в головній ролі.

Зірка теленовин Олег Панюта зазначив, як важливо тримати зв'язок з батьками і переконувати їх не виходити з дому.

Соціальні ролики #БатькиВДОМА можна побачити на YouTube Фонду Ріната Ахметова за такими адресами:

Надішліть відео своїм батькам, це може зберегти їхнє здоров'я!

В рамках соціальної кампанії #БатькиВДОМА Фонд Ріната Ахметова також створив фоторамки для Facebook.

Ви можете додати рамку на свою аватарку двома способами:

1. З комп'ютера. Заходите за посиланням https://www.facebook.com/profilepicframes. У пошуку пишіть #БатькиВДОМА.

2. З телефону. Натискаєте на свою аватарку, вибираєте «Додати рамку» і пишете в пошуку #БатькиВДОМА.

Дякуємо за участь в ініціативі!

ДТЕК – найбільший приватний інвестор в енергетику України.

Група розвиває бізнеси з видобування природного газу та вугілля, відновлюваної та теплової генерації електроенергії, розподілу та постачання електроенергії електромережами, постачання електроенергії клієнтам, впровадження енергоефективних рішень, зарядці електромобілів.

У 2019 році капітальні вкладення ДТЕК становили 23 млрд грн, податкові відрахування – 23,4 млрд грн. У ДТЕК працюють 70 тис. співробітників.100% компанії належить SCM Limited. Кінцевим бенефіціаром є Рінат Ахметов.

Департамент із корпоративних комунікацій
ДТЕК